PC računari

Epson lansirao novu seriju laserskih štampača

Nova Epson AcuLaser CX 16 serija poslovnim korisnicima nudi kvalitet i raznovrsnost ponude.

Kompanija Epson lansirala je novu seriju multifunkcionalnih polihromatskih laserskih štampača koja će u prodavnicama širom Evrope biti dostupna od početka maja. Uz minimalne troškove i visoku brzinu štampe, nove laserske štampače odlikuje i mogućnost kopiranja, te skeniranja. Nova serija AcuLaser CX16 zameniće dokazano uspešne štampače iz serije AcuLaser CX11 te dodatno osnažiti Epsonovu ponudu.

Uz samo 14 sekundi potrebnih za štampanje prve crno-bele stranice, 23 sekunde za štampu prve stranice u boji, te mogućnost štampe do 25 hiljada stranica mesečno, novu Epsonovu seriju laserskih štampača odlikuje efikasnost i pouzdanost, što štampače čini idealnim izborom za male i srednje velike firme. Štampači iz serije AcuLaser CX16 kompaktni su i jednostavni za instalaciju, s vrlo brzim USB 2.0 priključkom, a odlikuju ih i male dimenzije. Jedna od prednosti je i višenamenska ladica kapaciteta do 200 listova A4 papira.

Nove laserske štampače karakteriše i visoka rezolucija štampe  od 1200 x 600 dpi, zahvaljujući korišćenju Epsonovog AcuBrite tonera, koji garantuje profesionalnu kvalitet štampe. Veća zapremnina rezervoara za boju, te sertifikat ENERGY STAR garancija su niskih troškova tokom eksploatacije.

Leave a Reply