PC računari

Epson multifunkcijski inkdžet štampač sa WiFi opcijom

Epson je predstavio Epson Stylus Photo PX720WD – zgodan i stilizovan multifunkcijski inkdžet štampač koji se može lako deliti preko WiFi ili Ethernet mreže i isporučuje visoko kvalitetne otiske koji prevazilaze laboratorijski foto kvalitet. PX720WD poseduje mogućnosti skeniranja i kopiranja uz automatsku dvostranu štampu. Štampač će biti dostupan od 1. septembra 2010.

Zahvaljujući svom velikom LCD ekranu od 6,3cm i elegantnim panelom za navigaciju, PX720WD je lak za upotrebu i omogućava korisnicima da pregledaju i uređuju slike direktno sa memorijske kartice, usb diska i PictBridge™ kompatibilnih fotoaparata bez upotrebe računara. Korisnici takođe mogu personalizovati CD-ove i DVD-ove štampom direktno na pogodnim diskovima.

Novi Epson Stylus Photo PX720WD isporučuje fotografije koje prevazilaze foto kvalitet uz dodatne mogućnosti skeniranja, kopiranja i dvostrane štampe

Epson Claria fotografska mastila rade perfektno sa najnovijim DSLR i kompakt fotoaparatima kako bi se isporučila štampa visoke rezolucije koja je otporna na izbleđivanje, mrljanje i vodu. Korisnici mogu uštedeti sa individualnim mastilima pošto je samo potrebno zameniti boje koje su potrošene. A još više uštede omogućava ENERGY STAR® kvalifikacija štampača za energetsku efikasnost.

Julian Maddock, product manager bežičnih štampača namenjenih kućnoj upotrebi je izjavio: “Epson PX720WD je odličan izbor za korisnike koji žele praktičnost multifunkcijskog štampača kombinovanu sa foto štampom koja je kvalitetnija od foto laboratorije. Dodatno, Epson PX720WD omogućava WiFi i LAN povezivanje, što ga čini savršenom opcijom za one koji žele fleksibilnost deljenja štampača sa drugima u svom domu.”

Ključne karakteristike:

-Integrisane WiFi i LAN konekcije za lako deljenje štampe i skeniranja.

-Skenirajte, kopirajte i štampajte fotografije u boljem kvalitetu negu u foto laboratoriji.

-Lako korišćenje sa LCD ekranom od 6,3cm i elegantnim panelom za navigaciju.

-Pogodna automatska dvostrana štampa.

-Kompaktan i savremen dizajn koji se slaže uz svaki moderan dom.

-Automatski izbor fioka za A4 i foto papir.

-Štampajte brzo 10x15cm fotografije za okvirno 10 sekundi.*

-Štampajte direktno na pogodne CD i DVD medije.

-Energetski efikasan i ENERGY STAR® sertifikovan multifunkcijski uređaj za manje račune i manji uticaj na životnu sredinu.

-Pregledajte i štampajte fotografije direktno sa memorijskih kartica, USB memorija i PictBridge™ kompatibilnih fotoaparata.

-Fotografije traju do 98 godina u foto ramu ili preko 200 godina u foto albumu.*

-Epson Claria fotografsko mastilo je namenjeno za štampu visoke rezolucije i idealan je partner DSLR i kompakt fotoaparata.

-OCR softver omogućava lako uređivanje skeniranog teksta.

-Uštedite novac sa individualnim ketridžima, samo zamenite one koji su istrošeni.

Leave a Reply