PC računari

Epson na Intergrafici predstavio nove štampače velikog formata

Epson:logo2Na sajmu Intergrafika koji se tokom ove nedelje održava na Zagrebačkom velesajmu Epson je u saradnji sa partnerskom kompanijom ZINAM predstavio pet novih LFP modela te Discproducer, uređaj za produkciju optičkih (CD i DVD) medija.

Na međunarodnom sajmu grafičke industrije i industrije papira Intergrafika, kompanija Epson je u saradnji sa partnerskom tvrtkom ZINAM d.o.o. predstavila pet novih modela štampača velikog formata namenjenih digitalnim štamparijama, arhitektima, dizajnerima i drugim profesionalnim korisnicima.

Epson Stylus Pro GS6000 – prvi 64-inčni štampač sa 8-bojnim kompletom tekućih ekosolventnih boja razvijenih u Epsonu. Štampa se suši brže, izgledaju bolje i traju duže na premaznim ili nepremaznim podlogama poput vinila. Epson Stylus Pro GS6000 je savršen za štampanje grafika za izložbe, oznake, te reprodukciju fotografija ili umetničkih slika.

Epson Stylus Pro 7900 i 9900 – Novi standardi u profesionalnoj probnoj štampi širokog formata i štampi umetničkih dela nameću potrebu za kvalitetom koju donosi 11 zasebnih rezervoara za boju koje uključuju narandžastu i zelenu, što omogućava prikaz proširene lestvice boja te ujednačenije tonove i tonske prelaze. Modeli 7900 i 9900 ispisuju na medije širine 24″ odnosno 44″ (61 i 111,8 cm).

Epson Stylus Pro 3800 i 4880 – Štampa visokog kvaliteta uz UltraChrome rezervoare u osam boja, pogodno za proveru štampe te štampu fotografija. Štampač donosi vrhunske rezultate kako u kolor fotografiji tako i u crno-beloj fotografiji, na A2/17” formatu. Automatski uključuje mat ili fotografsku crnu boju, u zavisnosti od tipa papira koji koristi. Rezervoari boje visokog kapaciteta od 80 ml osiguravaju visok nivo produktivnosti, sa pouzdanom štampon bez potrebe nadzora.

Leave a Reply