PC računari

Epson najavljuje prvi bežični A3+ foto štampač

Zajedno sa novim Epson Stylus Photo 1500W štampačem, Epson nudi fotografima entuzijastama bežični A3+ štampač sa neprevaziđenom kombinacijom iskorišćenosti i superiornih specifikacija za sjajne fotografije visokog kvaliteta.
Model 1500W može štampati gde god da se nalazite zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fikonektivnosti. To omogućava brzo i jednostavno štampanje sa laptop, desktop i poslednje generacije mobilnih uređaja kao što su iPhone i iPad putem Epsonove aplikacije iPrint.

Mark Bemer, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe je izjavio: “Zadovoljstvo nam je da našim korisnicima ponudimo pogodnost bežične konekcije – karakteristike koju konkurentski A3+ foto-štampači ne poseduju. Ne samo da ona olakšava rad kada se štampa sa mobilnih uređaja, već daje korisnicima i slobodu da smeste štampač gde god žele u svom domu ili u kancelariji.”

Model 1500W izvršava širok obim zadataka, od štampanja na sjajnom papiru, običnom papiru, kovertama, “iron-on” preskačima i CD i DVD diskovima. Takođe, fotografije se štampaju kako u standardnim formatima 4 x 6 inča (10 x 15cm) tako i u panorami, kao i u otiscima A3+ formata.

1500W koristi Epsonov šestobojni komplet Claria mastila na bazi pigmenta kako bi se postigli živopisni i dugotrajni rezultati sa sjajnim efektom. U kombinaciji sa rezolucijom od 5760 x 1440dpi i veličinom kapljice od 1.5pl, dobijaju se otisci visokog kvaliteta, fini detalji i gradacija nijansi.
Epson Stylus Photo 1500W biće dostupan od 1. marta 2012.

Leave a Reply