PC računari

Epson PP-100AP Autoprinter – profesionalna štampa malih i velikih količina CD ili DVD medija

Fleksibilna i troškovno efiksana štampa na optičkim diskovima

Komapnija Epson predstavila je novi  štampač iz popularnog Discproducer proizvodnog asortimana, model PP-100AP Autoprinter koji omogućava profesionalnušptampu na CD i DVD medije. Epson PP-100AP može obraditi do 95 diskova za sat vremena, zbog čega je idealan za brzu i efikasnu štampu  velikih količina profesionalno izrađenih digitalnih medija. Novi Discproducer osigurava visokokvalitetnu štampu uz niske troškove, a na tržištu je prisutan posredstvom ovlašćenih predstavnika od sredine janaura ove godine.

CD i DVD mediji uobičajeno se koriste u zabavnoj i drugim grana industrije povezanima za produkciju vizualnih materijala. Ali u poslednje vreme javlja se i sve veća potreba raznih firmi, agencija, javnih i drugih organizacija koje za digitalne sadržaje trebaju medije profesionalnog izgleda. Danas sve više i marketinška odelenja kupcima i partnerima šalju slike i filmove na CD i DVD medijima.

Potpuno automatizovani štampač Epson PP-100AP ima četiri fioke te omogućuje neprekidnu obradu do 100 diskova iz dve fioke, u samo jednoj seriji štampanja. Autoprinter ostvaruje vrhunski kvalitet štampe i izuzetnu brzinu. U brzom režimu rada (fast printing mode) može da obradi do 95 disk medija za sat vremena, te 50 disk medija u visokokvalitetnom fotografskom načinu rada (photo quality mode). Ukoliko korisnicimatreb aštampa većih količina, na primer kod profesionalnog dupliciranja diskova, sistem se može prilagoditi svim potrebama – sa jednog računara može se nadzirati rad čak šest Epsonovih PP-100 AP štampača te obraditi do 570 potpuno ispisanih disk medija (45 mm – 116 mm) za 60 minuta.

Zatvoreni sistem štampe zaštićen je od prašine, te se temelji na ugrađenom AcuGrip™ mehanizmu koji osigurava dugi životni vek i preko 100.000 ispisanih medija. Zato je ovaj uređaj namenjen potrebama i zahtevima profesionalnih korisnika. Sa šest pojedinačnih rezervoara za boju velikih kapaciteta, model PP-100AP postiže neverovatne kapacitete štampe od preko 1000 odštampanih primeraka po setu rezervaora za boje. Kako bi korisnik povećao efikasnsot štampe, na raspolaganju je i intuitivni softver Epson Total Discmaker.

Leave a Reply