PC računari

Epson predstavio najbrži inkjet štampač na svetu

Epson je predstavio Epson Stylus Office BX625FWD all-in-one inkjet namenjen manjim kompanijama, koji će biti dostupan od avgusta 2010. Sa veoma impresivnom dvostranom štampom ovo je najbrži inkjet štampač na svetu* koji takođe nudi cenu kolor štampe po stranici koja je do 50% niža od laser konkurencije. Automatski uvlakač za dokumenta čini kopiranje, korišćenje faksa i dvostrano skeniranje jako lakim. Takođe korisnici mogu slati fax, skenirati i štampati preko žičane ili bežične mreže. Kontrolni panel je veoma lak za upotrebu i poseduje namenske tastere za često korišćene opcije.

Jako funkcionalan BX625FWD može da štampa na velikom broju medija, takođe poseduje prednju ladicu koja je veoma zgodna za korišćenje i drži do 250 listova A4 papira za štampu u velikom obimu. Štampač koristi Epson DURABrite Ultra mastilo kako bi isporučio otiske koji se jako brzo suše, otporni su na vodu, markere za označavanje teksta, mrljanje i izbeljivanje. Korisnici mogu izabrati ketridže po svom ukusu, uključujući XL ketridže za štampu velikog obima, a takođe i individualne ketridže što znači da se moze menjati i samo istrošena boja. ENERGY STAR® kvalifikacija za energetsku efikasnost osigurava uštedu u budućnosti.

Presto! PageManager 9 softver koji je uključen u paket pomaže korisnicima da lako edituju tekst i manipulišu skeniranim dokumentima koristeći mrežne mogućnosti BX625FWD modela.

Mo Musa, produkt menadžer za inkjet štampače namenjene malim kompanijama je izjavio: “BX625FWD poseduje brzinu i robusnost čime postaje isplativa alternativa laserima, a uz to poseduje i nižu cenu po stranici od lasera.** Sa dvostranom štampom i automatskim uvlakačem dokumenata, kopiranjem, skeniranjem i faks funkcijama postaje odlična all-in-one solucija  namenjena poslovnim korisnicima.”

Ključne karakteristike:
– Brzo dvostrano štampanje, kopiranje, faksiranje i skeniranje.
– Štampajte dokumenta poslovnog kvaliteta brzinom od 15 mono ili 7,1 kolor stranica po minuti (bazirano na ISO/IEC 24734 standardu).***

– Kopirajte, faksirajte i skenirajte dvostrana dokumenta sa automatskim feeder-om.
– Spreman za umrežavanje – štampajte i skenirajte preko žične ili bežične mreže.

– Poseduje na prednjoj strani ladicu za papir za lakše upotrebe.

– Epsonove boje koštaju manje od konkurencije.***

– Uštedite sa individualnim ketridžima, zamenite samo one koje ste iskoristili.
– Epson DURABrite™ Ultra mastilo isporučuje printove koji se brzo suše, otporni su na vodu, markere za označavanje teksta, mrljanje i izbeljivanje.

– Upotrebljiviji od lasera – štampajte na velikom broju različitih medija.

– Kontrolni panel poseduje namenske tastere za često korišćene opcije.

– Delite lako dokumenta i editujte tekst sa Presto! PageManager 9 softverom.
– Energetski efikasan, ENERGY STAR® sertifikovan all-in-one štampač doprinosi smanjenju vašeg električnog računa i očuvanju životne sredine.

Leave a Reply