PC računari

Epson predstavio nova efikasna rešenja namenjena poslovnim korisnicima u Srbiji

Kompanija Epson je danas u prostorijama Holidy Inn hotela u Beogradu organizovala seminar na kome su predstavljeni štampači iz nove WorkForce Pro serije namenjene poslovnim korisnicima, kao i nove projektore. Kroz uporedne demonstracije na licu mesta prikazani su benefiti inkjet tehnologije u odnosu na lasersku štampu.

Predstavljeni WorkForce Pro modeli su na praktičnom primeru pokazali ozbiljne namere kompanije Epson da na tržištu poslovnih rešenja ponudi korisnicima kvalitetne i veoma ekonomične proizvode. U uporednom testu Epsonovi WorkForce Pro uređaji bili su vidljivo brži od svoje laserske konkurencije, nudeći pritom izuzetan kvalitet otiska i ekonomičniju štampu.

WorkForce Pro štampači dizajnirani su tako da odgovore na potrebe manjih i srednjih poslovnih okruženja. Ovi uređaji garantuju profesionalne otiske u boji, veliki izbor modela u skladu sa potrebama korisnika, znatno veće brzine i uštedu kako na potrošnom materijalu, tako i pri kupovini samog uređaja. Takođe je znatno unapređena ekološka prihvatljivost budući da ovi modeli troše oko 80 odsto manje energije u odnosu na deset najboljih laserskih kolor štampača.

Pored WorkForce Pro štampača prikazani su i novi modeli Epson projektora. Najveću pažnju privukli su pristupačni i lako prenosivi modeli EB-W12 i EB-X14 koji se mogu koristiti kako za poslovne prezentacije, tako i za gledanje filmova i multimedijalnih sadržaja kod kuće.

Leave a Reply