PC računari

Epson predstavio nove foto i poslovne štampače

Novi business štampači iz Epsona nude lasersku ink-džet štampu u boji koji se kvalitetom i cenom može meriti sa pravom laserskom štampom

Kompanija Epson, vodeći svetski proizvođač i inovator na području tehnologija za štampanje, danas je predstavila nove visoko funkcionalne štampače koje karakteriše tehnološka inovativnost, visok kvalitet štampe te jednostavnost upotrebe, sve to “upakovano” u elegantno kućište. Novi štampači iz porodice Stylus Photo predstavljaju najnovija dostignuća na području kućne štampe fotografija, dok novitete iz Stylus Office porodice karakteriše visok kvalitet i cenovna pristupačnost štampanja.

Renato Vincenti, Channel Developer kompanije Epson SRL Italia  istakao je: “Predstavljamo nove poslovne ptampače iz porodice Stylus Office koje karakteriše cenovno povoljnija štampa  fotografija i dokumenata u odnosu na laserske štampače, uz jednak kvalitet i postojanost štampe. Naši novi foto štampači iz porodice Stylus Photo pak redom podržavaju rad u bežičnim mrežama koje su postale uobičajene u mnogim domovima”.

Štampa fotografija visoke definicije u kućnim bežičnim mrežama

Epson Stylus Photo PX810FW
Štampanje, skeniranje, kopiranje i faksovanje  dokumenata i fotografija sa bilo kojeg mesta u kući sada je još jednostavnije zahvaljujući bežičnom, Hi-Definition 4-u-1 štampaču. 19,8 centimetara veliki, jasan ekran osetljiv na dodir, postaje standard u Stylus Photo porodici čime se omogućava jednostavna i intuitivna navigacija putem menija.

Automatski uvlakač dokumenta čini faksiranja i kopiranja dokumenata sa više stranica brzim i jednostavnim. Dve ladice za papir omogućavaju istovremenu skladištenje papira veličine A4 i foto-papira manjeg formata, čime se izbegava učestala promena papira, te otvaranje ladica u zavinsotni od vrste štampanja.

Epson Stylus Photo PX710W
Nove štampače iz porodice Stylus Photo karakteriše mogućnost bežičnog povezivanja te Hi-Definition štampa fotografija i dokumenata, što ove all-in-one štampače sa bežičnom podrškom čini vrlo jednostavnim i zabavnim za korišćenje. Velika novost jest ei brzina štampe – 10-ak sekundi dovoljno je za štampanje 10×15 fotografije koja premašuje laboratorijski kvaliteti.

Epson Stylus SX515W
Brz, visoko kvalitetan štampač sa bežičnom podrškom iz porodice multifunkcionalnih (all-in-one) štampača karakteriše veliki LCD ekran veličine 6,3 centimetara koji omogućava pregled, izbor i štampu fotografija direktno sa digitalnog foto aparata, memorijske kartice ili drugog uređaja bez potrebe za korištenjem računara.

Leave a Reply