PC računari

Epson predstavio prvi 3LCD projektor sa HD podrškom

Kompanija Epson iskoristila je iskustvo koje ima kao globalni lider na tržištu projektora kako bi dizajnirala prvi 3LCD projektor za kućni bioskop sa HD podrškom koji poseduje tzv. docking station za iPod. Korisnici ne moraju preuzimati aplikacije ili priloge, sada jednostavno mogu postaviti svoj iPod, iPhone ili iPad na docking station.

Sa ugrađenim stereo zvučnicima snage 10W, model MG-850HD može reprodukovati muziku, video materijal i prikazati fotografije, TV programe i dugometražne filmove koji su prethodno preuzeti sa iTunes-a, i projektovati bioskopsku sliku koja dostiže do 300 inča. Raznovrsne opcije povezivanja takođe znače da se sadržaj može prikazati preko tradicionalnih priklljučaka za Blu-ray, DVD, PC, TV i igračke konzole.

Koristeći najnovije tehnologije iz Epsona, ovajprojektor poseduje jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji koja iznosi 2,800 lumena, a odnos kontrasta iznosi 3,000:1, što obezbeđuje visok kvalitet prikaza, čak i na dnevnoj svetlosti. Epsonova 3LCD tehnologija obezbeđuje jasne i dobro osvetljene slike koje ne zamaraju oči.

Tzv. plug and play funkcionalnost dozvoljava korisnicima da jednostavno i brzo podese i koriste ovaj projektor. Pod kojim god da je uglom postavljen, korisnici jednostavno mogu poravnati i korigovati sliku uz pomoć horizontalnog kliznog tastera.

Model MG-850HD je savršen primer posvećenosti kompanije Epson kada se radi o pomeranju granica inovativnog načina razmišljanja kada je u pitanju kućni bioskop,” izjavila je Medlin Kolson, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe. “Menikoji je jednostavan za korišćenje, na primer, osmišljen je tako da se korisnici mogu lako kretati kroz njega, dok jedinstveni dizajn daljinskog upravljača sa elegantnim izgledom tastera i pozadinskim osvetljenjem omogućava lako korišćenje dok gledate sadržaj u mraku.

Model MG-850HD biće dostupan od novembra 2011.

Leave a Reply