PC računari

Epson predstavlja najnovije ultra mobilne projektore za predavače u pokretu

Epson, svetski lider na tržištu projektora je danas predstavio EB-1750, EB-1760W, EB-1770W i EB-1775W projektore koji nude kombinaciju svetlih i visokokvalitetnih slika sa laganim i tankim dizajnom kućišta. Ova serija najtanjih i najlakših projektora iz kompanije Epson je dizajnirana specijalno za profesionalce u pokretu.

Sa težinom od samo 1,7 kg i tankim dizajnom sa visinom od samo 44 mm, ovi projektori su manji od većine laptop računara i veoma lako se pakuju u laptop torbe. U kombinaciji sa brzim i jednostavnim postavljanjem, brzim pokretanjem i trenutnim isključivanjem, ova serija pomaže profesionalcima da na jednostavan način podele prezentacije i slike van kancelarije.

Koristeći Epsonovu 3LCD tehnologiju ovi projektori daju najbolju osvetljenost u klasi, čak do 3.000 lumena i Colour Light Output karakteristiku (CLO) iste jačine kao i bele svetlosti (White Light Output). Prezentacije tako imaju benefit jačih, a ipak prirodnih boja koje impresioniraju čak i prilikom projektovanja na dnevnom svetlu, omogućavajući publici da lako zabeleži ono što je potrebno.

Valerie Riffaud-Cangelosi, senior biznis menadžer za VI u kompaniji Epson Europe je izjavila: “Ovi proizvodi su ultimativno rešenje za mobilne prezentacije. Atomatska vertikalna korekcija trapeza se nalazi na svim modelima, a EB-1775W takođe poseduje automatsku horizontalnu korekciju. To znači da se slika odmah fokusira na bilo koju površinu, a automatska vertikalna i horizontalna korekcija trapeza podešava oblik kako bi se dobila precizna projekcija. Sa pritiskom na samo jedan taster može se pokrenuti i ekskluzivna Screen Fit funkcija koja osigurava da se projekcija savršeno uskladi na platnu sa crnim okvirom kako bi dobili ravnu i pravilnu sliku bez distorzije, za par sekundi.”

Bežično povezivanje koje je uključeno u model EB-1775W i opciono na modelima EB-1760W/1770W pruža slobodu od kablova. Kada se jednom povežete preko Easy MP Network Projection softvera on vam nudi veliki izbor naprednih mogućnosti koje uključuju i displej na više ekrana koji omogućava da se povežu do četiri projektora na jedan računar. A sa opcionim Quick Wireless Connection ključem, povezivanje je nikad lakše.

Velika slika može biti projektovana i kada je prostor ograničen. Slika od 60 inča (16:9 razmera) se može postignuti sa samo 1,35 metara udaljenosti od površine na koju se projektuje slika.

Svi modeli, izuzimajući EB-1750, nude prirodnu WXGA rezoluciju koja prikazuje sve što je prikazano na širokom monitoru računara (Mac i PC) bez ikakvih dodatnih podešavanja, projektujući oko 30% više piksela u odnosu na XGA rezoluciju.

Za profesionalce u pokretu koji traže visoku upotrebnu vrednost, nova paleta poseduje 3 u 1 USB displej funkciju, jedinstvenu za Epson, koja omogućava da korisnici reprodukuju zvuk i sliku uz kontrolu projektora koristeći samo jedan Mac kompatibilan USB kabl. Uz to, softver koji dolazi uz projekore može konvertovati PowerPoint slajdove kako bi omogućio multimedijalne prezentacije bez korišćenja računara direktno sa USB fleš memorije.

Leave a Reply