PC računari

Epson predstavlja nove pristupačne projektore za poslovne korisnike

Epson, vodeća kompanija na tržištu video projektora širom sveta, danas predstavlja EB-S10, EB-X10 i EB-W10 – seriju pristupačnih projektora koji omogućavaju da poslovanje ostane u okviru budžeta, a da se pritom ne ugrozi kvalitet prezentacije. Projektori iz ove serije imaju svetlu sliku, lagani su i jednostavni  za postavljanje i time savršeni za predavače u pokretu.

Pružajući kupcima izbor rezolucija, EB-S10 i EB-X10 imaju SVGA odnosno XGA rezoluciju. EB-W10 sa svojom WXGA rezolucijom prikazuje kompletan sadržaj sa računara sa širokim ekranom bez ikakvih dodatnih podešavanja.

Sva tri projektora daju izvanrednu sliku zahvaljujući Epsonovoj 3LCD tehnologiji. Sa 3LCD-om projektori odaju nivo Colour Light Output (CLO) karakteristike koji se ravna sa white light output što znaci da prezentacije blistaju živahnim, ali i prirodnim bojama. Pored toga, EB-X10 i EB-W10 takođe mogu i da se izbore sa materijalom visoke definicije kako bi prezentacija dobila novi nivo jasnoće.

Težine samo 2,3 kg, ovi projektori su laki i kompaktni i dolaze uz torbu koja olakšava putovanja od grada do grada.

Postavljanje je brzo i jednostavno uz korisne dodatke kao što je brzo pokretanje koje uklanja potrebu za čekanjem na zagrevanje. Projektori su dovoljno fleksibilni da se uklope u većinu prostorija različitih veličina i mogu da projektuju veliku sliku sa male razdaljine. Za savršenu sliku svaka iskrivljenost se može lako popraviti  vertikalnom korekcijom trapezoidnog izobličenja, koja je automatska kod EB-X10 i EB-W10 modela.

Jedan USB kabl kombinuje prikaz slike i kontrolu miša na PC i Mac računarima. Alternativno, kada se koriste EB-X10 i EB-W10 koji podržavaju USB fleš memoriju računar ne mora ni da se upotrebljava.

Julia Lin, projector product manager u Epsonu, je izjavila: „ Ono što ovu seriju čini jedinstvenom jeste izvanredna dužina trajanja lampe od 5000 sati i nivo funkcionalnosti koji nijedan drugi proizvođač ne može da ponudi po ovoj ceni. Takođe pružamo i  izbor od 35 jezika na ekranu – naš najbliži konkurent nudi 22.”

Projektori su dostupni od 1. septembra 2010.

Glavne karakteristike

Kvalitetna projekcija slike i pri jakom ambijentalnom osvetljenju zahvaljujući istom nivou White i Colour Light Output karakteristike od 2600 lumena.

Ovi projektori su lagani i kompaktni, težine 2,3 kg.

Upravljajte vašim PC i Mac prezentacijama sa kombinacijom prikaza slike i kontrole miša uz pomoć 2-u-1 USB prikaz funkcije.

Podignite prezentacije na viši nivo i ostvarite vrhunsku sliku i zvuk sa digitalnim HDMI ulazom (samo EB-X10 i EB-W10).

USB plug & play podrška za fleš diskove znači da možete odložiti vaš računar (samo EB-X10 i EB-W10).

Cena eksploatacije je smanjena zahvaljujući Epson ETORL lampi, sa vekom trajanja od 5000 sati u eko modu.

Sačuvajte vaš projektor od krađe uz pomoć Kensington brave, katanca, rupe za sigurnosni kabl i šifrom.

Ugrađen zvučnik od 1W.

Leave a Reply