PC računari

Epson predstavlja nove video projektore na sajmu ISE

Među inovacijama koje će Epson predstaviti na evropskom sajmu biće novi projektor EB-450Wi koji omogućava projektovanje slike na izuzetno kratkim udaljenostima, te najbistrije projektore kompanijeEpson iz serije EB-Z8000.

Vodeća kompanija na području tehnologija za produkciju slika , Epson, predstaviće revolucionarni asortiman video projektora na sajmu Integrated Systems Europe (ISE) 2010, koji se u februaru održava u Amsterdamu. ISE je najvažniji evropski sajam audio-vizualnih rešenja, opreme za profesionalne korisnike i komercijalna tržišta. Sajam svake godine donosi najnovija rešenja vezana za audio-vizuelne tehnologije, rešenja za poslovnu i kućnu zabavu, te elektronsku integraciju.

Uz prezentacije najsavremenijih video projektora na Epsonovom izlagačkom prostoru, posetioci će se, petu godinu zaredom, moći upoznati sa brojnim mogućnostima primene Epsonovih tehnologija u različitim segmentima, od primene u obrazovanju do rešenja za kućne bioskope, instalacije ili korporativni sektor. Među novim modelima koje će Epson predstaviti nalaze se interaktivni projektor EB-450Wi koji omogućava projektovanje na izuzetno kratkoj udaljenosti od površine projektovanja. Pomenuti model projektora razvijen je kao odgovor na sve veću potrebu obrazovnih sistema za upotrebnom jednostavne i kvalitetne informatičke, te komunikacione opreme u unapređenju procesa učenja.

Takođe, na sajmu će biti predstavljena i serija projektora Epson EB-Z8000, uključujući model EB-Z8000WU – prvi WUXGA 3LCD projektor na svetu, dostupan na tržištu od maja 2009. godine. Svoju prvu prezentaciju imaće i novi EB-Z8050W, Epsonov najbistriji projektor, koji postiže performanse svetlosti od 7.000 lumena.

Leave a Reply