PC računari

Epson predstavlja prenosna 3D rešenja za kućnu zabavu

Lagani projektor sa 3D podrškom kao sveobuhvatno porodično rešenje za zabavu po pristupačnoj ceni

Kompanija Epson predstavlja EH-TW550 – pristupačan, lagan, 3D projektor sa HD podrškom i rezolucijom 720p, koji je jednostavan za prenošenje po domu ili do drugih lokacija. Model EH-TW550 predstavlja idealano rešenje za kućnu zabavu za celu porodicu, kao što su gledanje sportskih utakmica, TV-a, filmova i gejming, nudeći:

  • 3LCD tehnologiju sa jednako visokim vrednostima za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji, za živopisne i realistične slike
  • Veliki izbor kolor režima koji odgovaraju okruženju i upotrebi
  • Opciju za deljenje ekrana
  • Radio Frequency (RF) 3D tehnologiju, koja obezbeđuje snažan signal za 3D naočare
  • Garanciju od tri godine za lampu

Opcija za deljenje ekrana koju ovaj projektor poseduje omogućava gledannje sadržaja iz dva različita izvora u isto vreme – savršeno za praćenje sportskih rezultata ili ako želite da pogledate šta se prikazuje na TV kanalima.

Tananog dizajna, model EH-TW550 je dovoljno lagan da ga možete jednostavno premeštati iz sobe u sobu ili nositi kod prijatelja. Podešavanje je brzo i jednostavno zahvaljujući manuelnoj horizontalnoj i automatskoj vertikalnoj korekciji slike.

 

3LCD tehnologija kompanije Epson i jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji koja iznosi 3,000 lumena, čine da boje budu žive i da svaki detalj bude tačno reprodukovan. Boje mogu da se optimizuju i usaglase sa potrebama i okruženjem, uz izbor od četiri različita režima: ‘dnevna soba, ‘dinamički’, ‘bioskop’ i ‘igre’.

Medlin Kolson, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, je izjavila: “Ovaj pristupačni 2D i 3D projektor sa HD podrškom je odličan za celu porodicu – od dečijih zabava uz igre, do filmskih večeri njihovih roditelja. Takođe, dolazi sa trogodišnjom garancijom za lampu, te ne morate da brinete o istoj.”

EH-TW550 je kompatibilan sa USB-punjivim, Radio Frequency, aktivnim 3D naočarima1, koje se prodaju zasebno i koje se mogu koristiti na udaljenosti do 10 metara od projektora.

Model EH-TW550 biće dostupan od decembra 2012.

Ključne karakteristike:

HD podrška, rezolucija 720p i iskustvo velikog platna sa 3D tehnologijom
Izvanredan kvalitet slike sa Epsonovom 3LCD tehnologijom
Intenzivna crna boja – odnos kontrasta 5,000:1
Jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti jačine 3,000 lumena
Manuelna horizontalna i automatska vertikalna korekcija slike. (+/- 30°)
4 režima za boje (dnevna soba, dinamički, bioskop i igre)
USB-dopunjive aktivne naočare za 3D (koje se prodaju zasebno)
Trogodišnja garancija na lampu

 

Leave a Reply