epson
PC računari

Epson predstavlja prve monohromatske štampače na svetu sa integrisanim sistemom rezervoara za mastila

Epson je predstavio prvu liniju monohromatskih štampača sa integirsanim sistemom rezervoara za mastila. Modeli WorkForce M200, M105 i M100 su specijalno dizajnirani za manje kancelarije i korisnike koji rade od kuće i nude štampanje po izvanredno niskim cenama, uz dosledan kvalitet koji Epson nudi. Ovo su omogućili rezervoari za mastila izuzetno velikog kapaciteta, originalno Epson mastilo i Micro Piezo tehnologija.

epson

Model WorkForce M200 je multifunkcijski uređaj sa Ethernet konektivnošću i ADF funkcionalnošću. WorkForce M105 je bežični monofunkcijski model, dok je WorkForce M100 takođe monofunkcijski uređaj sa Ethernet konektivnošću. Svi modeli daju kvalitet kakav zahteva poslovno okruženje sa brzinama štampe do 15 strana u minuti1[1], što podstiče produktivnost u kancelariji.

 

Epsonova Micro Piezo tehnologija nudi neprevaziđenu postojanost, kvalitet i pouzdanost, dok svaki model dolazi sa 12-mesečnom garancijom (ili na 50,000 stranica) i kompletkom servisnom podrškom.

 

Originalna Epson mastila dostupna su u bočicama kapaciteta 140ml, koje mogu štampati oko 6,000 stranica[2] i nude niske troškove po odštampanoj strani[3]. Svi štampači dolaze sa dve bočice crnog mastila – jednom početnom i jednom standardnom, kapaciteta 140ml – koje zajendo nude veliki obim štame od 11,0002  strana, za veoma niske troškove štampe dokumenata. Zahvaljujući Epsonovim originalnim pigmentnim mastilima koja se brzo suše, poslovni dokumenti su otporni na vodu i razmazivanje.

 

Modeli 200 i M105 su kompatibilni sa Epson iPrint aplikacijom[4] koja dozvoljava korisnicima da štampaju bežično sa pametnih telefona i tablet računara u kancelariji, što je idealno u situacijama kada treba brzo odštampati izveštaj, ili ako korisnik nema pristup računaru.

 

Ivo Peta, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe izjavio je: “Kao prvi proizvođač koji je konstruisao monohromatske štampače sa integrisanim sistemom rezervoara za mastila, mi poslovnim korisnicima pružamo fantastičnu šansu da značajno smanje troškove štampe. Dodatno, Micro Piezo tehnologija i Epsonova originana mastila obezbeđuju dokumente visokog kvaliteta, kakakv korisnici očekuju.”

Leave a Reply