PC računari

Epson predstavlja prvi mobilni skener za poslovna okruženja

Kompanija Epson ulazi na tržište mobilnih skenera, omogućavajući poslovnim ljudima koji rade u prodaji i na sajmovima jednostavnu organizaciju dokumenata. Model WorkForce DS-30, portabilni A4 skener, je prvi u svojoj klasi i omogućava zaposlenim u velikim preduzećima koji su stalno u pokretu da jednostavno i brzo digitalizuju dokumenta kako u kancelariji, tako i van nje.

Model DS-30 nudi prvoklasnu mobilnost budući da je jedan od najlakših skenera namenjenih poslovnim korisnicima koji se mogu naći na tržištu, kompaktnih je dimenzija i težine svega 325 grama. Lak je za nošenje gde god da krenete i podržava USB 2.0 standard.

Aleksijan Ričard, menadžer za skenere dokumenata u kompaniji Epson Europe izjavio je: „Korinsicima nije potrebna bilo kakve posebna obuka, a interfejs je intuitivan i brzo se savladava, tako damnogostrani DS-30 može odgovarati svima, od početnika do naprednog korisnika. Gde god da postoji potreba za skeniranjem i čuvanjem papirnih dokumenata kao što su vizit karte ili potpisani formulari, DS-30 se snalazi bez problema.”
DS-30 takođe dolazi sa paketom aplikacija za obradu dokumenata kako bi obezbedionapredne opcije. EpsonScan softver nudi veliki broj funkcija, uključujućipretraživi PDF format, uklanjanje RGB boja, automatsko ispravljanje ivica,automatsku detekciju veličine papira, zaštitu za PDF fajlove, unapređenje kvaliteta teksta, automatsku segmentaciju oblasti i uklanjanje rupa od bušenja. Softver Abbyy Fine Reader nudi optičko prepoznavanje karaktera, dok je Presto! BizCard 5 zadužen za vizit karte.

Kada se uzme u obzir i besplatno preuzimanje Epsonovog softvera Document Capture Pro sa sajta, DS-30 se može bez problema integrisati u poslovna okruženja putem najčešćeg korišćenog sistema Document Management Systems koji radi na Windows-u. Korisnicima je uz pomoć ovog sistema dostupno više opcija od običnog skeniranja jer uz pomoć programa Document Capture Pro, DS-30 nudi mnoge ‘scan-to’ opcije, kao što su skeniranje na računarski oblak, skeniranje na mejl, skeniranje na SharePoint, kao i mnoge druge funkcije koje se tiču slika, kao što su prepoznavanje bar kodova i zonalna podrška za OCR-A / B.

Leave a Reply