epson-etikete
PC računari

Epson proizvodi za digitalnu štampu etiketa na sajmu LabelExpo 2013

Epson je na ovogodišnjem sajmu LabelExpo 2013 (24.- 27. septembar, Brisel, štand 9H50) imao zapažen štand na kome  je predstavio inovativni SurePress L-6034VW digitalni štampač etiketa koji štampa po jednom prolasku, zatim svestrani SurePress L-4033AW, a takođe su demonstrirali kako izgleda sofisticirana digitalna štampa etika za raznorazne vrste pakovanja.

epson-etikete

Model SurePress L-6034VW je prvi put prikazan kao prototip na sajmu Drupa 2012 i to je ujedno prvi proizvod koji koristi UV mastilo koje se suši pomoću LED osvetljenja. Dizajniran i za manje i srednje obime štampe, ovaj štampač je sposoban da štampa na velikom broju filmskih i papirnih supstrata. Zvanična evropska premijera je na upravo na Labelexpo sajmu.

 

Epson je takođe predstavio svestrani SurePress L-4033AW štampač koji štampa kvalitetne etikete za premium proizvode. Takođe je predstavljen sedmobojni SurePress L-4033AW digitalni inkdžet štampač koji sadrži belo mastilo i koji daje izvanredan kvalitet štampe i preciznu reprodukciju boja na velikom broju standardnih supstrata za etikete, uključujući i providne materijale i materijale sa metalnim odsjajem. Sa Epson SurePress AQ mastilima koja uključuju zelenu, narandžastu i belu boju, štampa obezbeđuje preciznu reprodukciju tačkica i specijalnih boja. Efikasni  SurePress L-4033AW daje kompanijama mogućnosti da na zahtev štampaju kvalitetne etikete u manjim i srednjim obimima.

 

Epson učestvuje u the LabelExpo Europe sajmu gde posetioci mogu da uporede etikete odštampane na istim vrstama supstrata, ali na različitim štampačima koji se mogu naći na sajmu. Kao deo ove inicijative, Epson je štampao etikete za ambalažu za namirnice, farmaceutske proizvode i industriske etikete, svakog dana trajanja sajma na štampaču SurePress L-4033AW.

Leave a Reply