Epson
PC računari

Epson proširuje WorkForce Pro liniju

Kompanija Epson proširila je postojeću WorkForce Pro liniju modelima WP-4095 DN i WP-4595 DNF. Ovi štampači su posebno dizajnirani kako bi korporativnim radnim okruženjima, srednjim i malim preduzećima ponudili efikasnost kada su u pitanju troškovi i električna energija, kao i otiske visokog kvaliteta i izdržljivost.

Modeli WorkForce Pro WP-4095 DN i WP-4595 DNF predstavljaju idealno rešenje za zahtevna radna okruženja, nude emulacije kakve IT menadžeri očekuju, kao i performanse, sjajnu pouzdanost i smanjene troškove štampanja po stranici koji su i do 50 odsto niži u odnosu na konkurentne laserske modele[1]. Ovi inkdžet štampači predstavljaju originalnu alternativu laserskim proizvodima i omogućavaju dalju uštedu zahvaljujući automatskom dvostranom štampanju, čime se smanjuje potrošnja papira.

Epson

Prednost za firmu se ogleda i u nižoj ceni mastila i mogućnsti izbora kertridža visokog kapaciteta koji podržavaju do 3,400 stranica po kertridžu[2], sa rezolucijom štampe koja iznosi 4800×1200 tpi. Na taj način korisnici dobijaju otiske vrhunskog kvaliteta koji su otporni na vodu, razmazivanje, markere i izbleđivanje, budući da se oni suše istog trenutka, zahvaljujući Epsonovim DuraBrite Ultra mastilima. Oba uređaja su opremljena za mrežno povezivanje za jednostavno deljenje i nude PDL podršku, uključujući PCL6, PCL5c i originalne Adobe® PostScript® 3™ emulacije. Takođe dolaze sa Epson Connect[3] softverom kako bi odgovorili na potrebe korisnika za mobilnim štampanjem, omogućavajući im da štampaju u pokretu sa pametnih telefona i tablet računara.

Alina Zagaraite, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “Ovi dodaci WorkForce Pro liniji kreirani su za besprekronu integraciju u korporativna poslovna okruženja. Oni nude najbolje od oba sveta: izdržljivost i performanse u kombinaciji sa ekonomičnošću i ekološkom prihvatljivošću. Ovi uređaji korisnicima nude do 80 odsto manju potrošnju[4] električne energije u poređenju sa konkurentskim laserima, sa univerzalnim drajverom za štampanje i velikim brojem emulacija, omogućavajući time i efikasnost i ekološke benefite”

Alina dodaje, “Sa WorkForce Pro serijom, firme više ne moraju da pristaju na kompromis između pouzdanosti, performansi i ekonomičnosti.”

Modeli WP-4095 DN i WP-4595 DNF dostupni su od marta 2012. godine.

Leave a Reply