PC računari

Epson ReStick: Ugostiteljima više neće trebati spajalice

Štampači kompanije Epson omogućuju korišćenje samoljepljivih ispisanih računa u ugostiteljskim objektima i na drugim prodajnim mjestima

Kompanij Epson predstavila je štampač TM-T88IV ReStick, najnoviji dodatak TM-T88IV asortimanu štampača za ispis računa. Epsonov TM-T88IV ReStick osigurava jednak nivo pouzdanosti i kvaliteta uz dodatnu pogodnost ispisivanja računa na samoljepljivom papiru.

Zbog toga je ovaj novi štampač idealan za restorane brze hrane, kafiće, ugostiteljske objekte na otvorenom, pizzerije sa dostavom i štandove sa hranom – gde god je važno da papirić sa narudžbom ili račun ostane na artiklu.

Od početka avgusta novi Epson TM-T88IV ReStick se kao i ReStick papir mogu kupiti kod specijalizovanih Epsonovih partnerskih distributera, u distribucionim centrima ili direktno od kompanije Epson.

U praksi

Kako bi se izbegle zabune i greške koje donose dodatne troškove, mali privrednici moraju stalno da vode računa o tome gde se pojedini proizvodi upućuju i od čega se sastoje. Na primer, u restoranu brze hrane zaposleni na pultu prima narudžbu sa svim posebnim željama kupaca, a u kuhinji će štampač ispisati odgovarajuću samoljepljivu etiketu. Kada je jelo pripremljeno, kuvar na ambalažu nalepi etiketu sa sadržajem i na taj način izbegava bilo kakvu zabunu. Ili na primer u maloprodaji: samoljepljivi papirić sa svim važnim informacijama nalazi se na proizvodu sve dok ga ne uruče kupcu.

Papir ReStick-Endlesspaper koji je specijalno razvijen za ovu namenu može se višekratno lepiti na gotovo sve podloge i ne ostavlja tragove prilikom odlepljivanja. Papir ReStick-Paper ekološki je proizvod te ne iziskuje dodatni sloj papira u podlozi.

Epson predstavlja digitalna ambalažna rešenja na sajmu Labelexpo Europe 2009

Epson, vodeća kompanija u svetu za proizvode za kreiranje slika dodatno će potvrditi svoju poziciju na tržištu ambalaže i etiketa učestvovanjem na sajmu Labelexpo 2009 gde će predstaviti svoje najnovije inovacije za digitalnu štampu etiketa i druge tehnologije za ambalažu.

Nove načine primene Epsonovih naprednih tehnologija u ovom području uz najkvalitetnije boje i medije biće predstavljeni na štandu G60 u dvorani 9 sajma Brussels Expo koji će se održati u Bruxellesu od 23. do 26. septembra 2009. godine.

Leave a Reply