PC računari

Epson serija projektora EB-1900

Imajući u vidu potrebe korporativnih i edukativnih okruženja, kompanija Epson, svetski lider u proizvodnji projektora još od 2001. godine[1], predstavila je seriju projektora EB-1900. Ova serija nudi kombinaciju visoko kvalitetnih slika, naprednih opcija i pristupačnosti.

Modeli iz serije EB-1900 mogu se jednostavno instalirati u prostorijama za sastanke ili nositi sa sobom, što ih čini idealnim za korporativna i obrazovna okruženja.

Koristeći Epsonovu 3LCD tehnologiju kako bi prezentacijama obezbedili neophodnu jasnoću, projektori iz serije EB-1900 daju žive, prirodne boje i jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji, dajući blistave slike čak i pri dnevnoj svetlosti.

Svi projektori iz ove serije su kompaktni i nude veliki broj funkcija. Modeli EB-1965, EB-1955 i EB-1945W mogu se pohvaliti Wi-Fi konektivnošću i DisplayPort konektorom, te podržavaju video sadržaj u visokoj definiciji. Takođe prisutna kod modela EB-1965, EB-1955 i EB-1945W i nova za Epson, jeste ‘focus help’ opcija. Ona omogućava preciznu kalibraciju fokusa, korišćenjem test šablona kako bi se slika prilagodila bilo kom rasporedu u okviru sobe za sastanke.

Dodavanjem nove aplikacije EasyMP Network Projection Epson je omogućio korisnicima da projektuju fotografije ili dokumenta koja se nalaze na iOS uređajima[2] tako što ih preko mreže šalje do projektora.

Frederik Haton, viši menadžer za proizvode u komaniji Epson Europe, dodao je: “Funkcija koja omogućava podešavanja ekrana koja je prisutna kod modela EB-1965, EB-1955 i EB-1945W zaista olakšava korigovanje slika u okvirima ekrana za nekoliko sekundi. Ovi modeli takođe nude autmatsko vertikalno i horizontalno korigovanje ivica u realnom vremenu, što je novo za Epson, omogućavajući korisnicima korekcije koje se mogu videti za manje od jedne sekunde.”

Serija EB-1900 takođe pruža veću produktivnost, nudeći mogućnost deljenja prikazane slike kako bi simultano prikazivao različite sadržaje, kao i multi-PC opciju koja dozvoljava puštanje sadržaja sa čak do četiri računara istovremeno, dok novi sistem pravljenja rasporeda omogućava korisnicima da programiraju projektor da se automatski uključi sa prethodno izabranim izvorom. Alternativno, projektori iz serije EB-1900 mogu čitati PDF fajlove direktno sa USB diska.

EB-1900 serija biće dostupna od maja 2012.

Leave a Reply