PC računari

Epson skeneri unapređuju produktivnost kancelarija

Serija koja se sastoji od 12 novih skenera, uključujući šest A3 modela, dizajnirana je tako da omogući jednostavnu integraciju u “document management” i “cloud” sisteme

Kompanija Epson najavila je najnoviju seriju A3 i A4 skenera za dokumenta koji nude veliki izbor specifikacija i karakteristika, koje pak najbolje odgovaraju potrebama poslovnih okruženja. Svih 12 modela dizajnirano je kako bi unapredili efikasnost i omogućili jednostavnu integraciju u “document management” i “cloud” sisteme.

Modeli visokih performansi za zahtevna radna okruženja

Uklapajući se jednostavno u složene IT sisteme, ovi modeli visokih performansi sa lakoćom omogućavaju obimno skeniranje. Model A3 veličine, , skenira do 70 strana u minuti / 140 ipm, dok A4 model, WorkForce DS-7500, skenira do 40 strana u minuti / 80 ipm. Za brže skeniranje velikih obima, oba modela nude dvostrano skeniranje po jednom prolazu, HW JPEG kompresiju i “double-feed” detektovanje, plus automatski pohranjivač dokumenata (ADF) kapaciteta do 200 papira A3 formata (WorkForce DS-70000) ili 100 A4 strana (WorkForce DS-7500 serija). Skenere može deliti više korisnika preko opcionog Network Interface panela. Kao opcija, dostupni su i modeli sa mrežnom podrškom: WorkForce DS-70000N i DS-7500N.

Efikasni modeli za poslovna okruženja svih veličina

A3 model WorkForce DS-60000 odlikuje efikasnost po pitanju brzine koja iznosi 40 strana u minuti / 80 ipm i automatski pohranjivač dokumenata kapaciteta 200 listova. A4 model, WorkForce DS-6500, skenira do 25 strana u minuti / 50 ipm i poseduje automatski pohranjivač dokumentata sa opcijama za čuvanje skenova u “cloud-u”. Oba skenera omogućavajuu dvostrano seniranje po jednom prolazu i dvostranu detekciju za skeniranje više strana bez napora. Opcioni Network Interface paneli omogućavaju jednostavno deljenje, a takođe su dostupni i mrežni modeli: WorkForce DS-60000N i DS-6500N.

Fleksibilni modeli za deblji papir i teške objekte

A3 model WorkForce DS-50000 i A4 model WorkForce DS-5500 idealni su za skeniranje povezanih materijala i debljih dokumenata. Model WorkForce DS-50000 je konstruisan tako da može operisati teškim ili osetljivim dokumentima i podržava TWAIN, ISIS i WIA drajvere. Ovi modeli se mogu koristiti sa opcionim Network Interface panelom, koji omogućava njihovo korišćenje od strane više korisnika, a takođe su dostupni u verzijama sa mrežnom podrškom:

WorkForce DS-50000N and DS-5500N.

Epson Document Capture rešenja kompatibilna su sa svim modelima kako bi se ubrzao rad i kako bi korisnici mogli da konvertuju i distribuiraju skenirane informacije u gotovo bilo kom sistemu za čuvanje dokumenata. Epson nudi “client” i serverska rešenja koja odgovaraju na potrebe kompanija, bez obzira na njihovu veličinu ili IT sposobnosti.

U kombinaciji sa Document Capture Pro softverom, opcioni Network Interface panel nudi ‘push scan’ opcije i prilagođavanje skeniranja do određenih destinacija, kao što su skeniranje na mejl, skeniranje na Microsoft SharePoint® i skeniranje na “cloud”.

Aleksian Ričard, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Ovi skeneri su opremnjeni Epsonovom tehnologijom koja omogućava da se komplikovani zadaci izvršavaju jednostavno, bez potrebe za bilo kakvim posebnim treningom. Ovo pomaže organizacijama da ubrzaju rad i unaprede efikasnost.”

Epsonova ReadyScan LED tehnologija ne zahteva vreme za zagrevanje, ne sadrži živu i ne troši puno energije. Zajedno sa skenerima koji poseduju ENERGY STAR[1] sertifikat za ekonomičnost u potrošnji energije, ovo smanjuje vaše račune za struju, kao i nepoželjan uticaj na životnu sredinu.

WorkForce DS-7500, DS-6500 i DS-5500 serija dostupne su od septembra 2012. godine.

Leave a Reply