PC računari

Epson štampači velikih formata za tekstil i reklamne materijale na sajmu Grafima 2013

Prvi Epson LFP sublimacijski štampač za tekstil, SureColor SC-F6000, stigao u Srbiju. Predstavljeni SureColor SC-S50610 i SureColor SC-T7000 kao vrhunska rešenja za štampanje reklamnih materijala velikog formata.

Kompanija Epson, svetski lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, predstavila je napredna rešenja za tekstil i štampanje reklamnih materijala velikih formata na sajmu Grafima koji se održava u Beogradu od 9.10. do 12.10. 2013.

Epson SureColor SC-F6000

Na štandu kompanije Prosign, partnera kompanije Epson, posetioci mogu videti digitalni 44-inčni SureColor SC-F6000 koji sublimira boje na gotovo svim vidovima transfer papira. Štampač SC-F6000 nudi rešenje za preslikavanje na najrazličitijim vidovima odeće, sportske opreme, banera, zastava i slično. Vrhunski kvalitet štampe garantuju originalna Micro Piezo glava štampača i rezolucija štampe koja iznosi 720 x 1440tpi. Ovaj model poseduje dopunjive sisteme za UltraChrome DS mastila kapaciteta jedan litar koja obezbeđuju žive boje, oštre konture i fine gradacije, za kvalitetne i postojane rezultate.

Kompanija Everest, dugogodišnji Epson partner, na svom štandu predstavlja dva modela za različite potrebe za štampom velikog formata. Jedan model je brzi 64-inčni SureColor SC-S50610, koji proizvodi najraznovrsnije reklamne materijale, od postera do omota za automobile, čija je osnovna karakteristika produktivnost. Zahvaljujući tome što poseduje dve glave štampača, brzina štampe dostiže i preko 51 m2/sat. Uz to, ovaj model odlikuju i izvanredan kvalitet štampe, jednostavnost korišćenja, optimizovano upravljanje medijima i postojanost štampe koja traje i do tri godine na otvorenom prostoru. Drugi uređaj koji je predstavljen jeste SureColor SC-T7000, 44-inčni štampač namenjen pre svega za CAD/GIS štampu u projektnim biroima, ali isto tako i za štampu reklamnih panoa koji se postavljaju u zatvoremnom prostoru. I ovaj model odlikuju jednostavnost korišćenja i ekonomična štampa uz visok kvalitet otiska.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u portfolio naših proizvoda uključili premium štampače za sve vrste štampe u oblasti reklamnog oglašavanja. Zadovoljni smo kako su se Epson LFP proizvodi do sada pokazali na delu i verujemo da će SureColor SC-S50610 i SureColor SC-T7000 nadmašiti naša očekivanja”, izjavio je Dragan Gajević direktor kompanije Everest.

Direktor kompanije Prosign, gospodin Siniša Bundalo, ovom prilikom je izjavio: “Povećana potražnja za uređajima koji štampaju na drugačijim materijalima navela nas je na razmišljanje da potražimo proizvod koji bi nam dao najbolje rešenje za štampanje na tekstilu. Epson Sure Color SC-F6000 predstavlja štampač koji na najbolji način povezuje kvalitet, funkcionalnost i ekonomičnost štampe na tekstilu.”

Leave a Reply