PC računari

Epson Stylus Photo P50 – kućne fotografije studijskog kvaliteta

Fotografije se mogu izraditi za samo 12 sekundi, a dokumenti A4 formata se mogu odštampati pri brzini od 38 stranica u minuti

Kompanija Epson predstavila je , najnoviji štampač za štampanje  fotografija kod kuće. Model P50 pogodan je za korisnike koji žele imati nadzor nad kreativnim procesom budući da njime mogu ispisivati fotografije kod kuće koje izgledaju bolje od onih izrađenih u studiju, a i duže traju od njih.

Uređaj Epson Stylus Photo P50 koristi Micro Piezo™ tehnologiju glave za ispis koja, u kombinaciji sa Epsonovom Claria Photographic Ink bojom, stvara slike visoke rezolucije koje traju do 98 godina u okviru ili više od 200 ako su čuvaju u albumu . Fotografije se mogu izraditi već za 12 sekundi, a dokumenti A4 formata se mogu štampati pri brzini od 38 stranica u minuti. Korisnicima je takođe na raspolaganju mogućnost štampe fotografija bez ivične linije do A4 formata, a moguća je i direktna štampa na CD i DVD medije.

Štampač je i troškovno efiaksan budući da Epson Stylus Photo P50 koristi pojedinačne rezervaore za boje, tako da korisnici moraju da zamene samo onu boju koja je potrošena. Te pojedinačne rezervaore za boje možete lako prepoznati po ‘Hummingbird’ logou , a dostupni su u praktičnom ‘multipack’ pakovanju koje štedi troškove.

Epsonov Easy Photo Print softver standardno je rešenje koje se dobija uz štampač Stylus Photo P50 te omogućava jednostavnu optimizaciju štampe, pa tako možete lako popraviti pozadinsko svetlo i odstraniti efekat “crvenih očiju”. Paket fotografskog papira (Epson Photo Paper Pack) takođe je uključen, tako da korisnici mogu odmah početi sa štampanjem visokokvalitetnih fotografija na Epson Premium Glossy Photo papiru dimenzija 10x15cm, 13x18cm ili A4 formata.

Leave a Reply