PC računari

Epson Stylus Photo PX700W

Epson Stylus Photo PX700W odlikuje Epson Claria™ Photographic mastilo i ugrađeni Wi-Fi kako bi sa bilo kog mesta u vašoj kući mogli da izrađujete fotografije koje prevazilaze laboratorijski kvalitet.

Novi Epson Stylus Photo PX700W je multifunkcijski uređaj za ozbiljnog fotografa. Štampa fotografije koje izgledaju bolje i traju duže od onih iz fotolaboratorija, što ga čini idealnim partnerom za vaš D-SLR ili kompaktni fotoaparat.

Moderan i kompaktan dizajn uklapa se i u najsavremeniju životnu okolinu, a kad se priključi na bežičnu mrežu on štampa i skenira odakle god želite.

Dva podmetača za papir pružaju fleksibilnost štampanja fotografija i dokumenata bez zamene papira. Možete i dati lični pečat vašim CD/DVD sadržajima direktnim štampanjem na pogodne diskove. Vaš talenat i naša tehnologija – dobitna kombinacija.

Epson Claria™ Photographic mastilo
Epson Claria Photographic mastilo je dye tipa, visoke definicije, koje daje fotografije boljeg kvaliteta od laboratorijskih. Ima i zasebne kertridže, zbog čega treba menjati samo boju koju istrošite.

Ovaj proizvod zadovoljava stroge ENERGY STAR® smernice postavljene od strane Evropske komisije. Epson je globalni proizvođač posvećen očuvanju životne sredine za buduće generacije svojom paletom ENERGY STAR® proizvoda. To se postiže znatnim smanjenjem potrošnje električne energije, čime se bez narušavanja kvaliteta štede energija, novac i čuva životna sredina.

Leave a Reply