PC računari

Epson Stylus Photo PX820FWD bežični multifunkcijski štampač

Epson je predstavio Epson Stylus Photo PX820FWD – vodeći bežični model Epsonove serije inkdžet štampača namenjenih kućnim korisnicima. Ovaj multifunkcijski štampač dolazi sa mnoštvom mogućnosti uključujući najnoviji WiFi velike brzine, automatski ubacivač dokumenata i dvostranu štampu, a može i da štampa, skenira i kopira u visokoj definiciji. Sa savremenim izgledom i osećajem, dizajniran je da se lako uklopi u bilo koji moderan dom. Epson PX820FWD će biti dostupan od 1. septembra 2010.

PX820FWD poseduje elegantan navigacioni panel, osetljiv na dodir, koji postavlja svu funkcionalnost na dodir korisnika i omogućava brzu štampu fotografija direktno sa memorijske kartice ili PictBridge™ kompatibilnih fotoaparata. Štampač takođe poseduje WiFi i LAN povezivanje, što ga čini savršenom opcijom za one koji žele fleksibilnost deljenja štampača sa drugima u svom domu.

Epson Stylus Photo PX820FWD

Korisnici mogu štampati fotografije visoke definicije i kvaliteta koji nadmašuje foto laboratorije sa Epson Claria foto mastilom koje omogućava žive, dugotrajne otiske. Prabacivanje između štampe fotografija i dokumenata ne može biti lakše sa automatskom funkcijom PX820FWD štampača koja sama prepoznaje koji je papir potreban i bira običan ili foto papir.

Julian Maddock, product manager bežičnih štampača namenjenih kućnoj upotrebi je izjavio: “Novi Epson PX820FWD je savremeno dizajniran kako bi se uklopio u svaki moderan dom. Štampač isporučuje odličan kvalitet, veliku brzinu i funkcionalnost što ga čini jako poželjnim u očima svakog korisnika koji želi veliki broj funkcija na dodir prsta”

Kao i u slučaju svih ostalih Epson inkdžet štampača, PX820FWD je ENERGY STAR® kvalifikovan i energetski efikasan što rezultuje smanjenim računima i manjem uticaju na životnu sredinu. Korisnici takođe mogu uštedeti sa individualnim ketridžima tako što će zameniti samo boju koju su potrošili, a takođe mogu birati i veličinu ketridža koja odgovara njihovim potrebama.

Ključne karakteristike:
-Kompaktan i savremen dizajn koji se slaže uz svaki moderan dom.
-Skenirajte, kopirajte i štampajte u visokoj definiciji.
-Lako korišćenje sa panelom osetljivim na dodir, veličine 19,8cm.
-Integrisana WiFi i LAN konekcija za lako deljenje štampe, skeniranja i slanja faksa.
-Radite na većim brzinama i većim daljinama sa najnovijom 802.11n tehnologijom.
-Automatski ubacivač dokumenata za lako skeniranje, kopiranje i slanje faksom velikog broja stranica.
-Pogodna automatska dvostrana štampa.
-Automatski i fleksibilni izbor fioka za A4 i foto papir.
-Štampajte direktno na pogodne CD i DVD medije.
-Fotografije traju do 98 godina u foto ramu ili preko 200 godina u foto albumu.*
-Štampajte brzo 10x15cm fotografije za okvirno 10 sekundi.*
-Štampajte dokumeta brzinom do 40 strana u minuti.**
-Uštedite novac sa individualnim kertridžima, samo zamenite one koji su istrošeni.

Leave a Reply