PC računari

Epson Stylus SX110

Uz Epson Stylus SX110 štampajte sve od pisama do fotografija bez okvira

Ovaj kompaktni uređaj „sve u jednom“ jednostavan za korišćenje je idealan za štampanje, skeniranje i kopiranje svih vaših dokumenata i fotografija. Poseduje zasebne kertridže koji vam štede novac jer menjate samo potrošenu boju.

Pobrinite se za vaše štampanje, skeniranje i kopiranje u kući uz pristupačnu Epson Stylus SX110 Seriju. Mastilo Epson DURABrite Ultra daje odlične rezultate od visokokvalitetnih dokumenata do fotografija kao iz laboratorije. Takođe je isplativ jer kod zasebnih kertridža menjate samo boju koju istrošite.

Epson Stylus SX110 Serija takođe sadrži softver lak za upotrebu koji ističe najbolje u vašim otiscima. Sa Epson Easy Photo Print možete ukloniti “crvene oči” i poboljšati slike, dok novo dugme “pritisni-skeniraj” olakšava oživljavanje skeniranjem vaših starih fotografija pomoću Epson Easy Photo Fix™.

EPSON DURABRITE ULTRA MASTILO

Štedite novac, jer sa Epson DURABrite Ultra zasebnim kertridžima treba menjati samo boju koju istrošite.

T0891 Crna
T0892 Cijan
T0893 Magenta
T0894 Žuta
T0896 Multi-pakovanje

Preporučeni mediji

Epsonova Micro Piezo™ inkdžet tehnologija daje odlične rezultate na širokom spektru papira osiguravajući fleksibilnost da štampate šta god želite. Epson proizvodi i široku paletu papira koji vam u tome pomažu, od inkdžet papira formata A4 preko sjajnog foto papira u raznim veličinama.

Postoji široka paleta foto papira koja može da zadovolji vaše potrebe u svakoj prilici, dostupna u formatima 10×15 cm, 13×18 cm i A4.

Epson Photo Paper (foto papir)
Epson Glossy Photo Paper (sjajni foto papir)
Epson Premium Glossy Photo Paper (prvoklasni sjajni foto papir)

Leave a Reply