PC računari

Epson Stylus SX130 nudi uštedu i jednostavno štampanje

Predstavljajući svoj novi model Stylus SX130, kompanija Epson nudi povoljno štampanje, kompaktan dizajn i funkcije koje su jednostavne za korišćenje.

Model SX130 je idealan za kućne korisnike koji žele kompaktan all-in-one uređaj koji štampa, kopira i skenira, i koji žele da promišljeno upravljaju budžetom. Kontrolna tabla ovog uređaja poseduje 4 tastera, što ga čini jednostavnim za korišćenje i podešavanje.

Set individualnih kertridža omogućava do 34 odsto uštede[1] budući da se može zameniti samo ona boja koja je iskorišćena. Epsonova DURABrite Ultra mastila čine otiske otpornim na markere, vodu, grebanje i izbleđivanje, dajući tako dugoročne rezultate.

“Model SX130 je sjajan all-in-one uređaj za korisnike koji žele jednostavno štampanje popristupačnoj ceni”, izjavio je Džulian Medok, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe. “Plus, sa ENERGY STAR sertifikatom za ostvarenu uštedu, korisnicima će značiti saznanje da će njihovi računi za struju biti manji dok u isto vreme, doprinose očuvanju životne sredine.”

Leave a Reply