epson
PC računari

Epson SureColor ploter iz tehničke T serije

Kompanija Epson, globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, predstavila je specijalizovane štampače velikog formata na ovogodišnjem LFP seminaru, u saradnji sa kompanijom Ewe Comp, generalnim distributerom za Epson proizvode u Srbiji.

 

Modeli koji su predstavljeni ove godine su Epson SureColor ploter iz tehničke T serije, SC-T7000, i  SureColor model iz S serije, SC-S30610, za unutrašnja i vanjska reklamna rešenja. Ovi štampači trenutno predstavljaju sam vrh ponude štampača velikih formata zahvaljujući karakteristikama koje zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih korisnika.

epson

“Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo novu generaciju specijalizovanih štampača velikih formata na jednom on najznačajnijih događaja koje imamo u Srbiji. Smatramo da su novi SureColor modeli SC-T7000 i SC-S30610 i izvanredna rešenja za industrijsku primenu i sigurni smo da će kvalitet koji nude biti prepoznat od strane profesionalaca u ovim oblastima”, izjavio je Renato Vinćenti, menadžer za razvoj marketinga u kompaniji Epson.

Regionalna menadžerka kompanije Epson za Srbiju i Crnu Goru ovom prilikom je izjavila: “Izloženi modeli na najbolji način demonstriraju našu tehnologiju i svi posetioci ovog seminara imaju mogućnost da uživo pogledaju kako izloženi uređaji rade, kao i da na licu dobiju sve neophodne informacije i znanja iz ove oblasti.”

Izloženi modeli, karakteristični su po sledećim osobinama:

SureColor SC-T7000

–       Četvorobojni model, idealan za poslove koji zahtevaju brzinu i ekonomičnost

–       Namenjen za štampanje arhitektonskih dizajnova i planova, mapa, prezentacija i postera

–       Dizajniran tako da se zahvaljujući malim dimenzijama i niskom nivou buke može koristiti u kancelariji

–       Optimizovanje troškova postiže se izborom kertridža kapaciteta 700ml, 350ml i 110ml

–       Brzina kojom proizvede jedan otisak A1 formata u draft modu na čistom papiru iznosi 28 sekundi

–       MicroPiezo TFP tehnologija za permanentne rezultate

 

SureColor SC-S30610:

–       Nova UltraChrome GS2 mastila bez mirisa, ne sadrže nikl i ne zahtevaju posebnu ventilaciju, što znači da se štampač može koristiti u bilo kojoj prostoriji.

–       Ubacivanje nove rolne papira sada može obavljati jedna osoba, dok se tenzija papira može veoma lako kontorlisati i sa prednje i sa zadnje strane štampača, svodeći vreme potrebno za podešavanje svodi na minimum.

–       Štampanje velikih obima obavlja brzinom od 7.3m2/sat do 29.4m2/sat u zavisnosti od režima rada

–       Podržava veliki broje najraznovrsnijih medija i popularnih supstrata za banere, širine do 64 inča (162,6 cm)

 

Leave a Reply