PC računari

Novi Epsonov štampač TM-T88V predstavlja vodeća rešenja u ekonomičnosti, energetskoj efikasnosti i kvalitetu

Prvi termalni štampač u skladu sa standardom Energy Star garantuje održivost i uslužnost za sva prodajna mesta

Današnja industrija više nego ikada mora biti usredsređena na ekonomske i ekološke ciljeve, zadržavajući u vidu interese svojih korisnika. Model TM-T88V Epsonov je novi, jedini termalni štampač  na svetu koji može prikazati stvarne nijanse sive boje, te pomoći svojim korisnicima u uštedi. Peta generacija Epsonovih POS štampača može se pohvaliti i kombinacijom inovativnih tehnologija koje produžuju radni vek i povećavaju pouzdanost štampača.

Model TM-T88V oblikovan je za rad na vrlo opsežnim zadacima. U poređenju sa prethodnim generacijama poboljšane su ključne tehničke karakteristike, čime je radni vek ugrađenog rezača papira povećan za trećinu, na preko dva miliona rezova. Prosečni broj radnih ciklusa povećan je za 35 posto, na 70 miliona redova. Glava štampača ima čak 50 posto veću pokrivenost nego u četvrtoj generaciji proizvoda.

Novi štampač za blagajne je upečatljiv i u pogledu ekološkog učinka. Osim što najbolje održava ravnotežu CO2 od svih dosadašnjih Epsonovih termalnih štampača, ovaj model postavlja novi standard u svojoj kategoriji. Epson TM-T88V je prvi termalni štampač za račune na svetu kom je dodeljen sertifikat Energy Star za kancelarijsku opremu koja štedi energiju.

Još jedna prednost modela TM-T88V je i mogućnost grafičke štampe. Ovo je prvi POS termalni štampač na svetu koji omogućava štampu sa stvarnim nijansama sive boje. Na ovaj način, računi sa blagajne se mogu poboljšati dodavanjem visoko kvalitetne grafike, slika i logotipova, bilo da je reč o pojedinačnim računima, kuponima ili marketinškoj propagandi.

Leave a Reply