PC računari

Epsonovi modeli Stylus Photo PX730WD i PX830FWD oživljavaju fotografije

Epsonovi najnoviji foto štampači specijalno su dizajnirani za fotografe koji žele da odštampaju omiljene fotografije, boljeg kvaliteta nego u laboratoriji. Sa dodacima kao što su automatska WiFi konekcija i nova Epson Connect usluga, korisnici mogu lako štampati fotografije i dokumentasa bilo kog mesta u domu, a da pritom nisu vezani za računar.

Model PX730WD je dizajniran za osobe koje ozbiljno pristupaju fotografiji i koje takođe žele da podele mogućnost štampanja, skeniranja i kopiranja sa ostalim ukućanima putem Wi-Fi konekcije. Model PX830FWD je Epsonov vrhunski 4-u-1 uređaj za kućno štampanje fotografija sa puno detalja, nudeći prvoklasne opcije za štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faksa.

Oba štampača koriste Claria Photographic mastila kako bi proizvela fotografije koje će korisnici ponosno pokazivati, budući da su specijalno razvijena da upotpune DSLR i kompaktne kamere. Mastilo bazirano na pigmentu svaki put daje rezultate u visokoj definiciji ali je takođe dovoljno prilagodljivo da odgovori na potrebe ostatka ukućana za štampanjem na ostalim medijima.

Automatsko Wi-Fi podešavanje[1] čini konfigurisanje laptop i desktop računara za bežično štampanje izuzetno jednostavnim. Korisnici ne moraju znati njhova mrežna podešavanja ili konektovati štampač preko USB kabla, jer oni automatski pronalaze relevantna podešavanja konekcije kako bi se sami konfigurisali. Tada veći broj korisnika ima slobodu da štampa, skenira i kopira brzo i efikasno iz bilo kog kutka u domu.

Epsonova nova usluga mobilnog štampanja, Epson Connect, nudi veću fleksibilnost i slobodu štampanja iz bilo kog mesta u domu, što korisnicima omogućava da brzo i efikasno štampaju fotografije i dokumenta bežično sa pametnih telefona i tableta pomoću najnovije Epsonove aplikacije iPrint[2].

“Ovi štampači su idealni za fotografe koji žele da u svom domu štampaju fotografije u visokoj definiciji uz mnogo opcija koje su jednostavne za korišćenje,” izjavila je Keti Cimerman,menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe. “Sada svako kod kuće može štampati svoje omiljene fotografije boljeg kvaliteta nego u laboratoriji, dok istovremeno štampaju postojana dokumenta koja dugo traju.”

Leave a Reply