PC računari

Epsonovi uređaji spremni za rad u Windows 7 okruženju

EpsonEpson je unapredio svoje proizvode kako bi ih uskladio sa raznim Windows 7 tehnologijama

Kompanija Seiko Epson Corporation danas je objavila nameru da aktivno podrži Microsoftov Windows 7 operativni sistem. Epson je unapredio svoje proizvode kako bi ih uskladio sa raznim Windows 7 tehnologijama, osiguravajući vrhunski doživljaj prilikom rada na Windows operativnom sistemu.

Windows 7 je razvijen uz pomoć povratnih informacija samih korisnika sa ciljem poboljšanja osnovnih PC funkcija. Uz brojna poboljšanja taj operativni sistem sadržava redizajniran Windows Shell interfej sa novim taskbarom, veću intuitivnost zahvaljujući multi-touch podršci, tehnologiju pod imenom Device Stage koja unapređuje interakciju između uređaja i hardvera te sistem za kućnu mrežu pod nazivom HomeGroup, jednostavan za upotrebu.

“Jedna od glavnih inovacija kod operativnog sistema Windows 7 je Device Stage, koji spaja ranije nezavisne sposobnosti Epsonovih multifunkcionalnih štampača na jednoj lokaciji, omogućavajući korisnicima da vide status uređaja i sprovode uobičajene zadatke iz jednog prozora. Pored toga, fotorealistična ikona koja predstavlja uređaj takođe pridonosi interakciji sa Epsonovim multifunkcionalnim štampačima. Nadalje, zahvaljujući sistemu HomeGroup, Epsonovi mrežni bežični štampači sada su dostupniji korisniku, a istovremeno su zaštićeni pouzdanim sigurnosnim merama. Windows Rally program omogućio je Epsonu da maksimalno iskoristi napredne osobine operativnog sistema Windows 7 pri upravljanju uređajima i mrežom, te da optimizuje doživljaj za korisnika”, izjavio je Ikuaki Kitabayashi, direktor Epsonovog odelenja za planiranje i dizajn.

Epson će i dalje razvijati podršku raznim tehnologijama sadržanima u operativnom sistemu Windows 7. O prihvatanju tih naprednih mogućnosti govorilo se i na glavnim predavanjima i skupovima WinHEC*1 konferencije.

Leave a Reply