ericsson
PC računari

Ericsson predstavio svoje rešenje za verifikaciju uređaja i aplikacija

Sa ekspanzijom tržišta mobilnih uređaja došlo je i do znatnog povećanja upotrebe novih usluga i servisa od strane korisnika. Na ovom konkurentnom tržištu, kada korisnici kupe novi proizvod ili se pretplate na uslugu, oni očekuju najbolje korisničko iskustvo već od prvog dana. Upravo zbog ovog podatka, proizvođačima uređaja i operatorima od ključnog je značaja da obezbede kvalitetnu ponudu pre puštanja uređaja ili servisa na tržište.

ericsson

Da bi pomogao operatorima, Ericsson je predstavio svoje rešenje za verifikaciju uređaja i aplikacija. Do sada su samo „pametni telefoni“ bili testirani na ovaj način, a sada je moguće verifikovati kvalitet samih aplikacija, kao i machine-to-machine (M2M) uređaja.

Povezivanjem na operatorovu mrežu, Ericssonova Experience laboratorija omogućuje proizvođačima uređaja i operatorima da provere performanse svojih uređaja i aplikacija. Ericssonovi automatizovani alati za verifikaciju ubrzavaju proces kako bi se osiguralo da uređaji i aplikacije podležu regulatornim, međunarodnim i specifičnim zahtevima mreže.

Leave a Reply