HP_Integrity_Server
PC računari

Evropska komisija na HP-ovim serverima

HP Integrity serveri odabrani su za pokretanje aplikacija u 14 institucija, agencija i organa Evropske unije

Evropska komisija odabrala je HP-ove Integrity servere i vezana rešenja za pokretanje kritičnih poslova, uključujući aplikacije koje barataju velikim bazama podataka u više EU država.

HP_Integrity_Server

Nove HP Integrity servere, bazirane na Intel Itanium procesorima i platformi HP uX 11i v3, moći će da koristi četrnaest institucija, agencija i organa Evropske unije.

Jedan od koraka u tehničkoj evaluaciji obuhvatao je i testiranje performansi u HP-ovom centru u Beblingenu u Nemačkoj, a prema kriterijumima odabira rešenja, HP-ova ponuda imala je najbolji odnos cene i kvaliteta.

“Zbog trendova u oblasti cloud rešenja, rasta obima podataka i broja mobilnih uređaja, pred sisteme za kritične poslove stavljaju se sve veći zahtevi”, rekao je Ric Lewis, potpredsednik i vd generalni direktor, Business Critical Systems, HP “HP Integrity serveri bazirani na HP-UX platformi, omogućiće da korisnici u EU nastave da pokreću kritična rešenja uz visok nivo pouzdanosti, performansi i efikasnosti.”(1)

Pored HP Integrity servera, kompanija će obezbediti dodatnu opremu i softver, dok će odeljenje za tehnološke usluge pružati podršku i održavanje.

HP Integrity serveri i HP-UX operativno okruženje deo su HP-ove konvergentne infrastrukture koja pojednostavljuje i objedinjuje IT odeljenje zajedničkim rešenjima za kritične sisteme koji obezbeđuju dostupnost, skalabilnost i otpornost za najzahtevnije poslove.

Leave a Reply