Ewe Richland 6800
PC računari

EWE Richland 6800 na AMD platformi

Iz EWE stiže jedan odličan desktop računar dizajniran za naprednije korisnike i ljubitelje multimedije visoke definicije. Njegova oznaka je EWE Richland 6800, a ime je dobio po sveže lansiraom A10-6800K procesoru kompanije AMD, koji radi na taktu od 4.1GHz.

Pored toga što nudi vrhunske radne karakteristike pomenuti procesor poseduje i integrisan Radeon HD 8670D grafički accelerator sa kojim je u stanju da pokrene i najzahtevnije grafičke procese i multimediju poslednje generacije. Zahvaljujući APU (Accelerated Processing Unit) tehnologiji koju podržava takvom kombinacijom AMD procesora i Radeon grafike može dobiti i do 40% bolje radne karakteristike uz maksimalnu stabilnost sistema i veoma tih rad.

Ewe Richland 6800

EWE Richland 6800 PC je opremljen A10-6800K procesorom, a njemu u postizanju vrhunskih performansi pomaže 8GB Kingston-ove HyperX radne memorije koja radi na taktu od 2400MHz i SATA III HDD od 1TB koji se pokazao kao odlično rešenje za skladištenje informacija i potpuno prati karakteristike ostatka konfiguracije.

Sve core kompnente sinhronizuje FM2-A85XA-G65 matična ploča kompanije MSI, a za napajanje se brine izvor snage 500W koji se nalazi u ThermalMaster TM300 kućištu. Od ostalih hardverski bitnih karakteristika važno je istaći prisustvo DVD rezača, kao i sasvim solidne periferije (tastatura i miš) koja će vam omogućiti maksimalan komfor tokom rada za ovim desktop PC-jem. Kompanija EWE testirani računar ne isporučuje sa OS-om, ali toplo preporučuje da razmislite o Windows 8 platformi jer je ovaj desktop za nju specijalno i optimizovan.

Kada se podvuče crta na sve viđeno možemo reći da je EWE Richland 6800 jedan dobro izbalansiran i veoma moćan desktop računar koji je u stanju da odgovori na svaki zahtev koji se postavi ispred njega.

Leave a Reply