PC računari

Exit Limited Edition računari u prodaji

POSITIVE je i ove godine dao IT podršku EXIT Festivalu postavljanjem računarske mreže i obezbeđavanjem računara neophodnih za funkcionisanje svih službi festivala, kao i PRESS centra, Internet CAFFE-a.

Kao što je bila praksa i prethodnih godina, računari koji su bili deo IT podrške POSITIVE-a EXIT-u mogu se i ove godine kupiti veoma povoljno i to od ponedeljka 3. avgusta 2009. godine.

Ono što je novo je, da se računari mogu poručiti i preko Positive Web Shopa, koji radi od početka jula meseca. Ponudu čine osam različitih konfiguracija prilagođenih potrebama EXIT-a 09, ali isto tako pogodnih za bilo koju kancelariju, preduzeće ili dečju sobu.

Većina računara je sa legalnim Windows operativnim sistemom, tako da su odmah spremni za upotrebu. Uz svaku konfiguraciju iz Exit Limited serije kupcima sleduje poklon iznenađenja.

Cenovnik sa konfiguracijama možete pogledati na ovom linku: Exit računari

Akcija važi do 31. avgusta (količine su ograničene) podjednako i za pravna i fizička lica, mogućnost kupovine putem web kredita na licu mestu bez odlaska u banku, putem čekova građana i sindikalne prodaje.

Leave a Reply