PC računari

Foto štampač SELPHY CP790 za prelepe fotografije i kreativnost

Canon unosi zabavu u izradu fotografija uvođenjem modela SELPHY CP790 – pametnog, kompaktnog foto štampača koji stvaranje fotografija na nivou kvaliteta foto-laboratorije čini lakšim nego ikada pre.

SELPHY CP790 je inteligentno napravljen tako da pruža izuzetnu jednostavnost upotrebe i komfor. Veliki LCD ekran od 3 inča i Canonov „točak za laku navigaciju“ (Easy-Scroll Wheel) čine ga jednostavnim, brzim i lakim za postavljanje, navigaciju i uživanje. SELPHY CP790 sadrži veliki broj zabavnih šablona i uzoraka tako da korisnici svih uzrasta mogu kreativno prilagoditi svoje slike a automatska korekcija slike (Automatic Image Correction) osigurava da se zapanjujuće fotografije izuzetnog kvaliteta prave bez napora.

„Canon je oduvek činio lakom izradu fotografija kvaliteta kao iz foto-laboratorije,“ kaže Rajner Fueres, čelnik evropskog ogranka Canon Consumer Imaging, „ali najnoviji SELPHY štampač to dovodi na sasvim novi nivo. Pametan, pogodan, jednostavan i zabavan SELPHY CP790 je odličan foto štampač za svakoga i to po ceni koju porodica može da priušti.“

Integrisana ručka za nošenje, korpa za odlaganje i opcioni paket baterija omogućavaju da korisnici štampaju gde god se nalaze – računar im nije potreban.

Jednostavna pametna štampa

SELPHY CP790 dolazi u paketu koji sadrži sve što vam je potrebno da jednostavno i brzo napravite fotografije kvaliteta kao iz foto-laboratorije. Zakrivljeni LCD ekran i Canonov „točak za laku navigaciju“ čine ga jednostavnim za upotrebu. Da direktno štampanje sa širokog spektra digitalnih fotoaparata i memorijskih kartica bude lako tu su ugrađeni port „PictBridge“ i slotovi za memorijske kartice – tako da nema potrebe da se SELPHY CP790 povezuje sa računarom. Korisnici čak mogu pa prave fotografije direktno sa mobilnih telefona preko infra crvenog ili bluetooth adaptera.

SELPHY CP790 je brz, fleksibilan i zabavan i pravi fotografije veličine razglednice i kvaliteta kao iz foto-laboratorije za samo 47 sekundi, dok opcione kasete za papir omogućavaju štampu u velikom i širokom formatu, u veličini kreditne kartice i mini nalepnica. SELPHY CP790 koristi sublimaciju boje (dye-sublimation) u procesu štampe kako bi se postigle glatke fotografije izuzetnog kvaliteta, sa specijalnim premazom koji obezbeđuje da fotografije budu zaštićene od prskanja, prosipanja i lepljivih prstiju. Trajni kvalitet – svaka fotografija ako se čuva u albumu, može da traje do 100 godina – SELPHY CP790 je odličan način da se sačuvaju dargocene porodične uspomene.

SELPHY CP790 takođe uključuje seriju funkcija automatske korekcije slike, kao što je korekcija efekta crvenih očiju, optimizacija tena kože i smanjenje šuma koji automatski povećavaju kvalitet fotografija. Opcija „Moje boje“ omogućava korisnicima da svojim otiscima brzo dodaju specijalne efekte kao što su Sefia, Vivid, Pozitiv film i Crno-belo.

Kreativna zabava za vaše fotografije

Porodice mogu da personalizuju svoje fotografije korišćenjem kreativnih funkcija koje su ugrađene u SELPHY CP790. Foto dnevnik omogućava korisnicima da stave svoje fotografije u neki od šest različitih šablona dnevnika sa posebnim delom za tekst, postoji izbor od šest boja pozadine i 17 različitih zabavnih markica. Fotografije koje se smeštaju u Foto dnevnik mogu da se skraćuju, seku ili uvećavaju, a datum snimanja se može preneti sa fotografije na šablon dnevnika.

Paket softvera za štampu fotografija u SELPHY štampaču za Mac i PC računare, pametno je napravljen tako da pomaže korisnicima pri kretanju kroz proces štampe na ekranu i preko glasovnih instrukcija.

Stilizovan i kompaktan, jednostavan i pametan SELPHY CP790 obezbeđuje da pravljenje fotografija kvaliteta na nivou foto-laboratorije bude lako svakome bez obzira na to koliko ima iskustva. Spektar kreativnih funkcija i pogodnih karakteristika čini ovaj uređaj idealnim za porodice koje žele da uživaju u stvaranju zajedno, deleći dragocene uspomene.

Leave a Reply