PC računari

Fujitsu predstavlja ETERNUS CS800 S3

Fujitsu predstavlja novi uređaj za skladištenje podataka na diskovima ETERNUS CS800 koji odlikuje pristupačna deduplikacija podataka, kao napredno tehnološko rešenje za lišavanje kompanija glavobolje od neprestanog rasta i nagomilavanja uskladištenih podataka. Nova generacija uređaja sa oznakom ETERNUS CS800 S3 takođe omogućava brži nego ikad bekap podataka na diskovima.

Kod opredeljivanja za tehnologiju bekapa podataka, kompanije su obično bile prinuđene da biraju između brzog i skupog skladištenja na diskovima, ili sporijeg ali jeftinijeg zapisa na trakama. Predstavljanjem treće generacije Fujitsu ETERNUS CS800 uređaja – to se promenilo. Ovaj sistem koristi naprednu tehnologiju deduplikacije da smanji količinu aktuelnih podataka za koje treba praviti rezervne kopije, što skladištenje na diskovima automatski čini daleko pristupačnijim.

Ključna poboljšanja S3 verzije ETERNUS CS800 sistema su sledeća: uređaj je duplo brži od prethodne generacije, a napredna deduplikacija smanjuje količinu podataka i za do 95 posto. Fujitsu ETERNUS CS800 S3 takođe omogućava i nesmetan centralizovan bekap podataka između filijala i ogranaka kompanija, kao i bekap podataka tokom noći, kada su mreže i do 20 puta manje opterećene nego u toku dana.

Uz kompletnu hardversku i softversku konfiguraciju, ETERNUS CS800 S3 je uređaj koji automatski upravlja deduplikacijom i funkcijama replikacije podataka. Spreman je za korišćenje odmah po isporuci pošto automatizuje i optimizuje operacije bekapa podataka u skladu sa postojećom topografijom mreže. Pruža performanse i skalabilnost za potpunu zaštitu vitalnih podataka i jednostavno se integriše u postojeća bekap okruženja zahvaljujući sertifikaciji za rad sa svim komercijalnim softverskim rešenjima za bekap podataka dostupnim na tržištu.

Fujitsu ETERNUS CS800 S3 će biti globalno dostupan od oktobra 2011. Cene zavise od konfiguracije i regiona.

Leave a Reply