PC računari

Fujitsu PRIMERGY serveri nove generacije

Fujitsu PRIMERGY TX120 S3p mono-socket tauer server ruši svetski rekord u energetskoj efikasnosti i postavlja nove domete u domenu energetske efikasnosti servera, probijanjem granice SPECpower_ssj2008 testa od 6.000 ssj_ops/watt jedinica.

Fujitsu objavljuje da je najnovija generacija Fujitsu PRIMERGY mono i dual-socket servera debitovala kao lider u energetskoj efikasnosti. Novi rezultati, koje je objavila nezavisna Standard Performance Evaluation korporacija (SPEC), potvrđuju da Fujitsu PRIMERGY TX120 S3p mono-socket server drži svetski rekord u domenu energetske efikasnosti servera, postigavši prestižan rezultat na SPECpower_ssj2008 testu od 6.109 ssj_ops/watt jedinica.1 Fujitsu PRIMERGY BX920 S3 dual-socket blejd i Fujitsu PRIMERGY RX100 S7p rek server takođe su zapaženi po svojoj izuzetnosti po pitanju energetske efikasnosti i nagrađeni kao najbolji u svojoj klasi.2

Poslovni benefiti

Fujitsu PRYMERGY TX120 S3P je svestrani server koji kombinuje visoke performanse i energetsku efikasnost u formi tauer ili ultra-kompaktnog desktop servera. Idealan kao fajl, print, veb ili terminal server, ova “plus” verzija uključuje i značajnu nadogradnju iz prethodne, rekordne TX120 S3 generacije, tako da isporučuje i do 30% bolje performanse po vatu. Uz podršku PCIe Gen3, propusni opseg je udvostručen, a performanse poboljšane uz pomoć Intel Xeon® E3-1200v2 porodice procesora (predstavljene danas), memorija dostiže brzine i do 1600 MHz, dok je u isto vreme ukupna potrošnja energije smanjena.

Druga dva PRIMERGY servera ističu Fujitsu-ovu posvećenost očuvanju životne sredine. Fujitsu PRIMERGY RX100 S7p rek server postiže najveću energetsku efikasnost u svojoj klasi, i pruža bogat skup opcionih proširanja kojima zadovoljava sve individualne zahteve korisnika, a uključuje i Intel® Xeon® procesore iz nove E3-1200v2 familije proizvoda. U isto vreme, pomaže kompanijama da izvuku maksimalnu korist iz vrhunskih performansi servera, uprkos ograničenim finansijskim sredstvima i strogim standardima za očuvanje životne sredine.

Fujitsu PRIMERGY BX920 S3 je dual-socket blejd server koji obezbeđuje idealan balans između performansi i isplativosti uz najnovije Intel® Xeon® E5-2400 procesore. U paketu sa dva ova procesora, dva hot-plug disk drajva, do 384 GB DDR3 memorije i fleksibilnim 10-gigabitnim konvergentnim mrežnim adapterom na ploči, Fujitsu PRIMERGY BX920 S3 je idealan za standardne poslovne aplikacije i računarske scenarije virtuelnih klijenata.

Novi energetsko-efikasni quad-socket server dostupan u julu

Fujitsu najavljuje skoru dostupnost energetski efikasnog PRIMERGY quad-socket servera, zasnovanog na Intel Xeon procesoru iz E5-4600 familije proizvoda, koji omogućava ekonomično skaliranje, tako što se efikasan odnos između cene i performansi dual-socket servera diže i u klasu quad-socket servera. Ovo obezbeđuje i značajno poboljšanje performansi u slučajevima preopterećenosti i veći kapacitet za konsolidaciju i rast, bez potrebe da se vrše izmene na serveru ili rek infrastrukturi. Rezultat je energetski efikasan, skalabilan i isplativ server sa mogućnošću poboljšanja performansi.

Leave a Reply