PC računari

Gartner proglasio Canon za lidera u domenu usluge upravljanja štampom

Kompanija Canon Europe, svetski lider u rešenjima za fotografisanje je po prvi put imenovana za lidera u izveštaju firme Gartner, Čarobni kvadrant za usluge upravljanja štampom, za 2011. godinu1.

Izveštaji Čarobni kvadrant firme Gartner obezbeđuju trenutni vizuelni prikaz smera u kom se kreće tržište, njegovu zrelost i učesnike. Pozicije dobavljača se zasnivaju na njihovom učinku u dve glavne kategorije: sposobnost izvršenja i kompletnost vizije.

Greg Vilson, marketing menadžer za poslovnu strategiju za Evropu, kompanije Canon Europe, kaže: ,,Smatramo da je to što smo smešteni u kvadrant lidera za usluge upravljanja štampom prekretnica u razvoju ponude MPS kompanije Canon. Razvili smo prave usluge upravljanja štampom; pomoću njih upravljamo i stalno optimizujemo krajnji rezultat dokumenata naših klijenata i poslovne procese sa tim u vezi. Naša ponuda MPS je pritom podržana doslednim globalnim okvirom, koji je fleksibilan što se tiče prilagođavanja regionalnim varijantama. Radimo zajedno sa našim klijentima na tome da pružamo izvrsnu vrednost, kontrolu i stalna poboljšanja kroz naše stručno upravljanje štampom i konsultacije“.

Firma Gartner opisuje lidere kao one koji ,,obezbeđuju MPS širokom spektru potrošača, uključujući i one najveće i geografski najrazuđenije, tako da moraju da pokažu istinski globalni domet. Oni moraju da pokažu ne samo veštine pružanja MPS u današnje vreme, već i razumevanje, inicijativu i resurse za pripremu za MPS sutrašnjice. Karakteristika je lidera da proširuju pun opseg MPS širokim asortimanom dodatnih usluga. Kao rezultat toga, veliki i srednji klijenti ih stalno uzimaju u obzir”.
Kompanija Canon je imenovana i za lidera u izveštaju firme Gartner ,,Čarobni kvadrant za MFP i štampače za 2011. godinu“ (G00219234).

Leave a Reply