PC računari

GeForce GTX 465 GPU donosi Fermi tehnologiju u niže cenovne razrede

GPU najnovije generacije obavlja DX11 kako treba, sa više tesalacionih endžina, PhysX, 3D Vision i Blu-ray 3D podrškom. NVIDIA je danas predstavila najnovijeg člana Fermi familije grafičkih procesora (GPU-ova), GeForce® GTX 465, koji donosi novi nivo DirectX11 perfomansi u segment ispod 299 dolara.

Predstavljene kao deo NVIDIA 3D Revolution događaja za medije koji je održan danas u Taipei-u, GeForce GTX465 karte su dostupne odmah od strane vodećih svetskih partnera, sistem integratora i OEM proizvođača.

GeForce GTX465 GPU-ovi podržavaju napredne igračke mogućnosti, a mnoge od njih su dostupne samo na NVIDIA GPU-ovima:

  • Podrška za NVIDIA 3D Vision tehnologiju, jedino kompletno 3D stereoskopsko rešenje za novu kategoriju 3D računara.
  • Jedanaest puta više tesalacionih endžina  od najbližeg konkurenta, omogućavajući razvojnim timovima dizajniranje daleko živopisnije igračke sredine.
  • Jako brz 32x anti-aliasing omekšava ivice za najkvalitetniji prikaz.
  • Podrška za Blu-ray 3D sa GPU dekodiranjem za naprednu reprodukciju 3D filmova i 3D internet striminga.
  • NVIDIA PhysX® tehnologija koja oživljava igre omogućavajući dinamične i interaktivne sredine.
  • Naredna generacija CUDA™ arhitekture, temeljac za najotvoreniju računarsku platformu na svetu, sa kompletnom jezičkom i API podrškom, uključujući: CUDA C/C++, DirectCompute, OpenCL, Java, Python i Fortran za najširu kompatibilnost sa GPU ubrzanim aplikacijama, uključujući Internet Explorer 9, [email protected] i druge.

GeForce GTX465 je dostupan odmah u ponudi vodećih proizvođača karti kao što su: ASUS, EVGA, Galaxy, MSI, Palit, PNY, Zotac i drugi.

Leave a Reply