PC računari

GeForce GTX 550 Ti redefiniše PC gejming po ceni od 130Eur

PC gejming je upravo postao mnogo zanimljiviji sa predstavljanjem GeForce GTX 550 Ti grafičkog procesora (GPU) po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 130Eur.

GTX 550 Ti je najnoviji proizvod iz Fermi linije grafičkih proizvoda kompanijeNVIDIA, dizajniran da obezbedi odlične DirectX11 performanse. Donosi novi nivo odnosa cena-performanse kod najvećeg broja PC gejmera, dok je u isto vreme izuzetno tiha i zahteva minimalnu potrošnju struje.

Kao i svi NVIDIA “DX11 Done Right” grafički procesori, GTX 550 Ti donosi najbolje performanse na svetu u svojoj klasi za DX11 igre. U odnosu na najbližeg konkurenta, GTX 550 Ti je do 50 procenata brža u najnovijim DX11 igrama sateselacijom, i 38 procenata brža u DX9 i DX10 igrama prethodne generacije[i]. Štaviše, uz NVIDIA SLI™ tehnologiju, najbolju platformu za skaliranje više grafičkih procesora, igrači će moći da unaprede igračke performanse dodavajući drugu GeForce GTX 550 Ti kartu.

“GTX 550 Ti zajedno sa našom 3D Vision tehnologijom donosi igračima cenovno izuzetno isplativu platformu koja omogućava veoma realistično igračko iskustvo,” izjavio je Dru Henri, generalni menadžer za GPU poslove, kompanije NVIDIA. “Kao lideri u proizvodnji hardvera za PC igranje, uzbuđeni smo kada je reč o budućnosti PC igranja, kao i zbog mogućnosti da učinimo to iskustvo što realnijim.”

Po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 130Eur , GTX 550Ti kartica je dostupna od danas od strane najvećih svetskih partnera kao što su: ASUS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Inno3D, KFA2, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle i Zotac.

Leave a Reply