geforce-kartica
PC računari

GeForce GTX 650 Ti BOOST kartica u klasi do 150€

Gejmeri koji žele da igraju najpopularnije PC igre ove godine po veoma pristupačnoj ceni uz podešavanja u igrama na maksimumu su dobili svoju želju današnjim predstavljanjem nove NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST karte. GTX 650 Ti BOOST je bazirana na NVIDIA Kepler™ arhitekturi i opremljena sa 768 NVIDIA CUDA jezgara uz 2 GB ili 1 GB memorije po cenama od 16.499 i 14.499 dinara sa uključenim porezom.

geforce-kartica

Uz 40% više perfomansi u odnosu na originalni GeForce GTX 650 Ti koji je predstavljen prošle godine novi GeForce GTX 650 Ti BOOST uključuje karakteristike koje su inače rezervisane za skuplje karte više klase, kao što je podrška za inovativnu GPU Boost tehnologiju koja dinamički podešava GPU perfomanse kako bi se ispunili zahtevi za procesiranjem u realnom vremenu i podrška za više puta nagrađivanu NVIDIA SLI® tehnologiju koja omogućava gejmerima da koriste više karti i “dupliraju” perfomanse.

Sa širim memorijskim interfojsom od 192 bita i do 60% višim memorijskim protokom u odnosu na original GeForce GTX 650 Ti BOOST karta omogućava gejmerima da igraju svoje omiljene igre u 1080p pri visokim podešavanjima detalja i tečnim perfomansama igre čak u u najzahtevnijim naslovima na tržištu, uključujući Crysis 3.

A sa podrškom za NVIDIA PhysX® tehnologiju, jednim od najkvalitetnijih endžina za fiziku koji omogućava realne efekte u realnom vremenu, igre kao što su Hawken i Planetside 2 oživljavaju kako bi omogućile realistično gejming iskustvo.

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB verzija karte je dostupna odmah od strane vodećih svetskih proizvođača karti kao što su: ASL, ASUS, Colorful, ECS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, Jetway, Leadtek, MSI, Palit, PNY, Point of View, Sparkle i Zotac. GTX 650 Ti BOOST 1GB verzija će biti predstavljena početkom aprila.

Leave a Reply