PC računari

Giant II DDR3 triplet za overklokere

Apacer je danas predstavio svoj novi triplet DDR3 modula posebno dizajniran za overklokere. Komplet od tri ultra brza memorijska modula pod nazivom Giant II namenjen je pre svega gejmerima i overklokerima.Vodeći svetski brend memorijskih modula, Tajvanska kompanija Apacer, predstavila je svoju najnoviju “Giant II DDR3 Overclocking Memory Module seriju”, kao odgovor na globalni trend gejmerske ekonomije, pomažući tako zagriženim igračima da naprave svoj ultra brzi gaming PC.

Apacerova Giant II DDR3 Overclocking Memory Module serija modula nasledila je dizajn hladnjaka od Giant serije i dodatno usvojila jedinstvene “air-fall” ventilacione otvore koji ubrzavaju disipaciju toplote čak i pri visokim overklok temperaturama, pomažući tako da se ostvari odlična stabilnost u radu dok igrač može da uživa u senzacionalnom gaming doživljaju.
Apacer je za seriju Giant II DDR3 overkloking memorijskih modula odabrao najbolje Elpidine 1Gbitne 128X8 čipove pogodne za overkloking, koji su nadgledani u triple channel test okruženju korišćenjem naprednih testova za sortiranje i programa pod raznovrsnim parametrima voltaže i vremenskih sekvenci. Stroži standardi za sortiranje nego kod drugih brendova; čipovi se još testiraju na visokoj temperaturi i u uslovima visokog pritiska u trajanju od 72 sata da bi se eliminisali nestabilni i da bi se osigurale najbolje overkloking performanse i stabilnost.

Ovako intenzivno testirani moduli Giant II DDR3 overkloking serije dostupni su u tri modela: DDR3-1600MHz, 1866MHz, 2000MHz, i DDR3-2133. Ovi najstabilniji, visoko performantni modeli na tržištu postoje u dva kapaciteta: 3GB (1GBx3) i 6GB(2GBx3), kako bi zadovoljili različite potrebe profesionalnih igrača koji zahtevaju ulta game performanse.

Od kada je Apacer ušao na polje overkloking memorijskih modula 2006. godine, razvio je više overkloking memoriijskih modula, sve sa izvrsnim overkloking performansama i stabilnošću, što je Apaceru omogućilo da se od 2006. pridruži zvaničnim snabdevačima počev od finala WCG-a 2006. (World Cyber Games) u Italiji. Pored toga ekskluzivni je snabdevač memorijskim proizvodima finala WCG-a 2009. u Kini. Kao i svi ostali Apacerovi overkloking memorijski moduli različitih generacija i osobina koji su prošli ATI CrossFire, Intel XMP, i druge sertifikacije, DDR3- 2133MHz “Giant II DDR3 Overclocking Memory Module Serija”, imala je svoj debi posle polugodišnjeg istraživanja i razvoja i još jednom dostigla sjajan status Apacera na polju razvoja overkloking memorijskih modula.

Leave a Reply