PC računari

GIGABYTE se priprema za lansiranje GO OC 2010 Svetskog Top Overclocking Takmičenja

GIGABYTE TECHNOLOGY CO., LTD., vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih kartica danas ima zadovoljstvo da predstavi otvaranje trećeg godišnjeg GIGABYTE Open Overclocking Šampionata (GO OC). GO OC 2010 će pokriti preko 33 zemlje što će ga učiniti najvećim overkloking događajem ove vrste na svetu! Overklokeri, vreme je da stavite svoj borbeni oklop; uskoro počinje borba.

Ove godine, GIGABYTE je domaćin državnih kvalifikacija širom sveta od aprila do maja u više zemalja, uključujući Argentinu, Australiju, Belgiju, Kinu, Češku Republiku, Dubai, Francusku, Nemačku, Grčku, Hong Kong, Mađarsku, Indiju, Indoneziju, Italiju, Japan, Koreju, Meksiko, Srednji Istok, Holandiju, Nordijske zemlje, Peru, Filipine, Poljsku, Rumuniju, Rusiju, Srbiju, Singapur, Južnu Afriku, Španiju, Tajvan, Tursku, UK, i Ukrainu. Pobednici državnih kvalifikacija će se takmičiti u regionalnim finalnim takmičenjima koja će biti u Aziji, Kini, Evropi, Severnoj Americi, i Južnoj Americi, sa globalnim finalnim takmičenjem koje će se održati na Tajvanu u septembru 2010

“GIGABYTE ima zadovoljstvo da predstavi najveći i najočekivaniji svetski overkloking događaj godine, a ove godine imamo više zemalja učesnica nego ikada ranije,” komentarisao je Tim Handli, Zamenik Direktora za Motherboard Marketing u GIGABYTE Technology Co. Ltd. “Uzbuđeni smo što ćemo koristiti zver od matične ploče ove godine, koja je zajedno sa moćnim Intel® Core™ i7-980X Extreme Edition procesorom, nedavno oborila sve najvažnije OC rekorde. Poyivamo overklokere iz celog sveta da se pridruže ovogodišnjem GO OC takmičenju i da se bore za najveću svetsku slavu, da budu GO OC 2010 šampioni sveta!”

Leave a Reply