PC računari

Globalno predstavljanje proizvoda Epson Digital Label Press

Kompanija Epson će na sajmu Ipex 2010, koji se održava u maju ove godine, predstaviti novi asortiman industrijskih ink-jet štampača za proizvodnju pakovanja, ambalaže, overu štampe ili promotivnu grafiku. Među Epsonovim najnovijim fleksibilnim i inovativnim proizvodima posebno se ističu rešenja za štampu visokokvalitetnih nalepnica i pakovanja, te novi proizvod Digital Label Press koji se zasniva na revolucionarnoj Micro Piezo tehnologiji.

Kako bi zadovoljio potrebe različitih segmenata kupaca, posebno onih iz štamparske industrije i proizvodnje ambalaže, Epson će na ovogodišnjem Ipex sajmu predstaviti veliki broj novih i inovativnih proizvoda koji imaju svoju svakodnevnu upotrebu u brojnim grana industrije. Među najavljenim novostima, Epson će na sajmu predstaviti štampač Epson Stylus Pro WT7900 koji se primenjuje za overu štampe ambalaže i tačnu proizvodnju uzoraka. Navedeni model omogućava napredno upravljanje bojama i preciznu štampu na razne prilagodljive medije poput filma, papira ili metalnih medija.

Zahvaljujući Epson UltraChrome HDR-White kompletu boja, WT7900 stvara široki spektar boja i tačne spot boje kakve traži industrija ambalaže. Jedna od ključnih osobina ovog proizvoda je mogućnost stvaranja belih nijansi visoke gustoće i preciznih prekrivnih slojeva, zahvaljujući beloj boji na bazi vode, prvoj takve vrste u svetu.

Ipex je idealna prilika da Epson još jednom potvrdi i svoju vodeću poziciju u proizvodnji štampača  za područje internih i eksternih grafičkih rešenja velikih formata. Stylus GS6000, eko solventni štampač koji koristi UltraChrome GS komplet boja, nudi izuzetno široki spektar boja i omogućuje štampu za spoljnu i unutrašnju primenu.

Leave a Reply