PC računari

HP All-in-One Omni 27 multimedijalni kućni desktop

Popularizacija all-in-one računara polako ali sigurno dolazi i u naše predele. Osim praktičnosti, ovi računari su uglavnom i moderno dizajnirani i ostavljaju dojam atraktivnosti na stolu. Jedan od HP-ovih top modela iz ovog segmenta nije izuzetak od ovog pravila.

U pitanju je model Omni 27, sa ekranom dijagonale 27″ i pune HD rezolucije od 1920×1080 piksela. Sa spomenutom dijagonalom i rezolucijom, nameće se kao odličan izbor za korisnike kojima je multimedija na prvom mestu. Ukoliko ste zaljubljenik u filmove, sigurno ćete ceniti raskošan ekranski prostor koji će vam pružiti užitak u gledanju filmova.

Međutim, pred multimedije, ovaj model je dobar izbor i za poslovne primene, naročito u domeni grafičkog dizajna ili pripreme za štampu. Hardverska podloga koju čine Intelov Core i5-3330S procesor takta 2.7Ghz, 6GB RAM memorije i diskretna nVidia GeForce GTX630M grafička kartica sa 2GB sopstvene memorije će lako izaći na kraj sa obradom slika, dizajnom Web stranica i sličnim poslovnim zadacima.

Ukoliko tražite multimedijalni centar za vaš dom,ovaj računar može biti vaš izbor. Sa cenom od 136.990 dinara može biti već danas, a da ne zaboravimo da možete ga možete kupiti i na rate čekovima građana, administrativnom zabranom putem sindikata, kreditnim karticama ili namenskim kreditima. 

Leave a Reply