PC računari

HP Deskjet 3050 All-in-One za praktično i lako kućno štampanje

HP Deskjet 3050 All-in-One predstavlja uređaj koji ispunjava potrebe štampanja, kopiranja i skeniranja dokumenata u kućnim uslovima. Štampanje kod kuće je već duže vreme naša svakodnevica, jer praktično da više ne postoji domaćinstvo koje ne poseduje štampač.

Ovaj model HP štampača je lep i elegantan uređaj, jednostavnog izgleda, namenjen, pre svega, za ličnu upotrebu. Težina uređaja je 3.61 kilograma, a dimenzije su 42.7cm x 40.6cm x 25cm sa otvorenim nastavkom, zbog čega korisnik neće imati problem da ga postavi na svoj sto za kompjuter, bilo koju radnu površinu ili policu.

Komande su jednostavne za upravljanje, a postoji i mali LCD ekran koji prikazuje sve informacije u vezi sa trenutnom operacijom i osnovnim funkcijama. Štampač ima mogućnost povezivanja na bežični Internet čime je omogućeno razmenjivanje informacija putem Interneta. Tako će, na primer, bilo ko od ukućana biti u mogućnosti da štampa sa svog kompjutera ili prenosivog računara iz bilo koje prostorije, jednostavnim povezivanjem na Internet.

HP Deskjet 3050 All-in-One Printer štampač se preporučuje svima kojima je potreban dobar štampač sa dobrim kvalitetom štampe, pristupačnom cenom, bežičnim štampanjem, fotokopiranjem i skeniranjem. Takođe, dodatne prednosti su i mogućnost priključivanja na bežični Internet, ali i veoma jednostavno instaliranje i upotreba. Odobren je od strane Energy Star-a i 35 odsto ovog uređaja čini reciklirana plastika, zbog čega je veoma pogodan za očuvanje životne okoline. Na našem tržištu se može naći po ceni od oko 60 evra.

Leave a Reply