HP EliteOne 800 G1
PC računari

HP EliteOne/EliteDesk serija moćnih poslovnih računara uz elegantan dizajn

HP-ove EliteOne i EliteDesk 800 serije obuhvataju najmoćnije poslovne sve-u-jednom i stone računare jedinstvenog dizajna koji odgovaraju potrebama današnjeg poslovnog okruženja. HP Elite 800 serija stonih računara opremljena je najnovijim Intel® Core™ procesororima(2) četvrte generacije za najbolje performanse i jasnu grafiku, kao i opciono novim mogućnostima za keširanje i SSD drajvovima, koji obezbeđuju brži pristup podacima i aplikacijama.(3)

Ovi sve-u-jednom i stoni PC računari uključuju HP Elite nivo bezbednosti za korporativne korisnike, kao i rešenja za upravljanje i zaštitu osetljivih poslovnih i ličnih podataka, uz Intel vPro  podršku.

HP EliteOne 800 G1

HP je industrijski lider u ekološkim računarskih tehnologijama, i u skladu sa tim, nova HP Elite linija poslovnih stonih i sve-u-jednom računara koristi nizak nivo halogena, a nekoliko platformi ima opciona napajanja koje karakteriše energetska efikasnost do čak 94%.

HP Elite 800 G1 serija:

  • HP EliteOne 800 G1 je HP-ov najjači sve-u-jednom računar sa bogatom multimedijom, koji karakteriše moderan, 23 posto tanji dizajn, operativni sistem Windows® 8 sa punim kapacitetom opcija za ekran osetljiv na dodir koji je prekriven staklom, za dinamično, interaktivno iskustvo.(5) Ovaj model takođe ima i DTS Studio Sound i HD veb kameru za kvalitetan audio i video zapis.

Korisnici će uživati u fleksibilnosti ekrana dijagonale 23 inča (58,4 cm) podesivog po visini i nagibu, koji se rotira iz horizontalnog u vertikalni položaj i obratno, DisplayPort-u sa multistrimom za do četiri dodatna digitalna monitora,(6) i VESA opciji(7)  za montiranje, za maksimalnu uštedu prostora. Dizajniran tako da može da se poveže sa mnogim uređajima koji se nalaze u modernom radnom okruženju, HP EliteOne 800 omogućava korisnicima da brzo napune mobilni telefon kroz USB port za brzo punjenje, kao i da podele internet konekciju sa do pet dodatnih uređaja uz pomoć ugrađene HP Wireless Hotspot aplikacije.(1) Dodatno, HP-ovi strogi sigurnosni protokoli mogu dodatno biti ojačani opciono ugrađenim NFC modulom za brzo i jednostavno deljenje datoteka(8) ili, takođe opcionom, proverom identiteta korisnika.(9)

  • HP EliteDesk 800 G1 serija donosi snažne, pouzdane performanse sa prilagodljivim opcijama primene, a sve uz podršku kompletnog portfolia HP-ovih rešenja za bezbednost i upravljanje. Dostupna sa Windows 7(10) ili Windows 8(5)operativnim sistemima, HP 800 serija nudi brz pristup podacima na hard disku, sa izuzetno brzim odzivom ili kriptovan, kao i opciono, tanak eksterni hard disk, pomoću kojeg osetljivi podaci mogu biti sklonjeni na sigurno.(3) Novi dizajn omogućava brzo povezivanje sa odgovarajućim uređajima preko USB 3.0 portova smeštenih u prednjem delu računara i dostupan je u više različitih kućišta, koja uključuju:
  • HP EliteDesk 800 G1 Tower je najnoviji tip ovog uređaja manjih dimenzija, sa  mogućnošću potpunog proširenja. Opciono može imati i PCI slot koji osigurava široku kompatibilnost sa uređajima iz prethodnih generacija.
  • HP EliteDesk 800 G1 Small Form Factor karakteriše ležište za tanke optičke diskove. Ovaj model je i dalje najtraženija platforma od svih stonih računara i nudi performanse, fleksibilnost i bezbednost koju traži većina poslovnih PC korisnika.
  • HP EliteDesk 800 G1 Ultra-slim Desktop je veoma mali stoni računar sa tri video izlaza, koji mogu funkcionisati samostalno ili mogu služiti za povezivanje sa drugim HP ekranima uz pomoć opcionog Integrated Work Center (IWC) stalka,(3)omogućavajući time uštedu prostora koja karakteriše  sve-u-jednom modele, uz fleksibilnost promene ekrana.

Leave a Reply