PC računari

HP ePrint rešenja

Kompanija Hewlett-Packard od nedavno nudi posebne ePrint aplikacije za korisnike uređaja sa pristupom internetu, koje korisnicima omogućavaju veću fleksibilnost i kontrolu nad štampanjem dokumenata. Korisnici mogu putem tih aplikacija da podešavaju boju, orijentaciju ili veličinu strane za štampanje.

Štampanje putem HP ePrint tehnologije može da se obavlja sa različitih uređaja – IPad, IPhone ili drugih pametnih telefona, desktop, laptop ili netbook računara. Ovakav vid štampanja je bezbedan i pouzdan i omogućava štampanje sa drugog kraja prostorije ili grada, jednostavnim slanjem mejla štampaču, koji je povezan na internet.

Svaki HP ePrint štampač ima jedinstvenu email adresu koja omogućava pošiljaocu da pošalje dokument na štampu na isti način na koji šalje poruke.

HP ePrint platforma koristi tehnologiju cloud computinga kako bi prevazišla udaljenost i omogućila korisnicima da pošalju svoje fajlove na štampu sa mobilnih uređaja. Korisnici između ostalog mogu da šalju Microsoft Office dokumenta, Adobe PDF fajlove i JPEG slike.

Leave a Reply