PC računari

Serija štampača HP Officejet Pro 8500 sve-u-jednom

HP Officejet Pro 8500 sve-u-jednom serija štampača kreira dokumente u boji profesionalnog kvaliteta po ceni nižoj i do 50% te uz potrošnju dvostruko manje energije u odnosu na laserske štampače

Reč je o ptampačima u boji koji malim kompanijama pomažu da uštede energiju i istovremeno zadrže produktivnost. Pomenuta serija štampača zasnovana je na HP Scalable Printing tehnologiji štampanja, te pruža poboljšane performanse i pouzdanost, kao i veliku postojanost i trajnost otiska, zahvaljujući novim HP Officejet pigmentnim bojama.

HP Officejet Pro 8500 sve-u-jednom serija štampača osmišljena je da bi povećala efikasnost i poboljšala marketinške napore, a predstavlja visokokvalitetnu HP-ovu inkjet sve-u-jednom seriju štampača koja korisnicima garantuje brzu štampu, ugrađene wired i wireless opcije za mrežno povezivanje, te softversko rešenje za upravljanje uređajem.

Osim toga, štampači iz serije poseduju sertifikat ENERGY STAR® i dolaze opremljeni rešenjima koja korisnicima pomažu da smanje potrošnju papira, te smanje uticaj njihovog poslovanja na životnu okolinu.

Leave a Reply