PC računari

HP osvaja nove teritorije i uvodi inovacije na polju tradicionalnog štampanja

Kompanija Hewlett Packard najavila je nekoliko inovacija, saradnji, aplikacija i rešenja za sve vrste korisnika iz oblasti štampanja i grafike.

Skeniranje 3-D objekata; alati i usluge za mala i srednja preduzeća (SMB)

Prilikom poslovanja, mikro i mala preduzeća zahtevaju najbolje alate na tržištu, naročito kad se njihovo poslovanje suočava sa potencijalnim, ubrzanim rastom. HP inovacije pomažu ovim preduzećima da budu u skladu sa  povećanim zahtevima svojih kupaca:

  • HP TopShot LaserJet Pro M275 je cenovno pristupačan desktop štampač koji pravi fotografije 3-D objekata i skenira dokumenta, a idealan je za mala preduzeća ili kućne kancelarije. Opremljen je revolucionarnom tehnologijom HP TopShot Scanning, koja pravi šest zasebnih slika dokumenta ili 3-D objekta, a zatim ih spaja u jednu objedinjenu fotografiju, bez vidljivih razmaka/preklopa i na taj način se dobija idealna fotografija izuzetnog kvaliteta. Sa ovom tehnologijom, mala i srednja preduzeća brzo proizvode fotografije visokog kvaliteta koje mogu da štampaju ili da ih postave na Internet.

–   Novi HP Officejet Pro 8600 E-All-in-One i HP Officejet Pro 8100 ePrinter štampaju dokumenta u boji, profesionalnog kvaliteta i po ceni koja je do 50 odsto niža u odnosu na laserske štampače.(1)Pored toga, ovi uređaji omogućavaju štampanje sa bilo kog mesta zahvaljujući funkciji HP ePrint.(2)Poboljšani su novim mastilima, koji su otporni na highlighter-pen razmazivanje, obostranom štampom bez margina i cloud rešenjima koja mogu da pomognu preduzećima u njihovom poslovanju.

  • Nove HP poslovne aplikacije, poput Biz Card Scanning i Receipt Scanning Apps from Shoeboxed, omogućavaju mikro, malim i srednjim preduzećima da se fokusiraju na kvalitetnije poslovanje.

Novi HP LaserJet štampači, ScanJet scanner, za poslove svih veličina

Kompanija HP predstavila je dva HP LaserJet štampača i HP ScanJet skener, koji omogućavaju lakše poslovanje.

  • HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602 i M603 – pouzdani, mrežni, laki  za korišćenje monohromatski štampači projektovani da pomognu preduzećima da povećaju efikasnost pri štampi velikog obima
  • HP LaserJet Enterprise 500 color M551 series – HP ePrint štampač je idealan za mala, srednja i velika preduzeća koja žele štampu u boji profesionalnog kvaliteta i napredne alate za upravljanje štampom
  • HP Scanjet Enterprise 8500fn1 Document Capture Workstation – skener optimizovan za radne grupe sa povećanim potrebama za  skeniranjem, koga karakteriše lakoća korišćenja kao i veliki ekran u boji osetljiv na dodir (touch screen).

Mobilna rešenja za potrošače i predužeća

HP omogućava da mobilno štampanje bude i brže i lakše, a korisnici mogu da ostanu fokusirani na svoje zadatke – bilo da su kod kuće, na poslu ili u pokretu. HP nova i poboljšana mobilna rešenja omogućavaju ljudima da unesu štampanje u svoje digitalne živote bez obzira na to gde se nalaze.

  • Nova serija HP Photosmart i ENVY110 e-All-in-one štampača nudi kupcima fleksibilne načine da štampaju svoje fotografije i dokumenta jednostavnim slanjem email-a sa fajlovima na njihove štampače koji imaju ePrint funkciju. Uz moderan i kompaktan dizajn, ovi štampači se uklapaju u svaki kućni ambijent.
  • Za mala i srednja preduzeća, prvi u industriji HP ePrint Wireless Direct omogućava korisnicima da se direktno povežu na podržane HP štampače, bez potrebe da se konektuju na mrežu ili na Internet. Korisnici mogu jednostavno da se šetaju i da se povežu na štampač sa bilo kog Wi-Fi mobilnog uređaja sa peer-to-peer konekcijom.
  • Nove HP ePrint kućne i poslovne aplikacije ujedinjuju HP ePrint iskustvo sa mobilnim aplikacijama za Apple iOS, Android ili Symbian smart telefona i tableta, koje su dostupne bez dodatnih troškova, što ga čini jednostavnim za štampanje dokumenata i fotografija.
  • HP ePrint Mobile Driver olakšava štampanje sa notebook računara na HP štampač. Dovoljno je da korisnici kliknu na “File and Print” na bilo kom registrovanom ePrint štampaču.
  • HP ePrint Enterprise mobile printing verzija 1.6 daje dodatnu sigurnost korisnicima mobilnih uređaja tako što njihov materijal štampa tek nakon unošenja sigurnosnog PIN koda. Ova funkcionalnost postoji kod 50 HP LaserJet uređaja.

Leave a Reply